2777
2789

لطفه زیادی همیشه وظیفه میشه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از ازدواج حتماً این چیزا رو برای مامانش می‌برده الان مامانش بد عادت شده

به نظر من مشکل نداره اگه خودش دلش می‌خواد ببره بذار ببره بحث نکن در این مورد

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
وضع مالی پدرم توپه و پدرم همیشه کلی خرید میکنه انبارشون یه فروشگاهیه واسه خودش ..یعنی زیر ۴ ۵ کیسه ب ...

چند روز قبل یلدا خونه مامانم بودم ..داداشم به مامانم گف مامان ما که برنجمون زیاده اگه امسال برنج دادن بدم خواهر کوچیکه ؟

مامانم گف نه بیار خانه خودمون لازممون میشه،مصرفمون زیاده🤕😒

ما خواهرا همیشه میگیم انبار بابا اینا واسه خودش فروشگاه افق کوروشیه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امان از طمعکاری😪

خدایا شکرت

واقعا تاسف اوره بعضی پدر و مادرا نه تنها کمک نمیکنن یه چیزم دستی میخوانعین پدر مادر خودم و پدر و ما ...

من کلا پدرمادرم باورت نمیشه یک سوم مواد خوراکیمونو میدن بعد مادرشوهرفقط میگه ایناخرج کنن مابخوریم الکیم میگه نه دلم نمیاد انگارماخریم فقط دوست داره بکنه سالی دوسه بارنهایت بریم خونش یه غذای ساده بذاره جلومون ولی ما مدام باید دعوت کنیم غذای خوب بذاریم جلوشون 15نفرن کمم نیستن ماشالله یه شاهیم نمیارزن فقط مفت خورن

دختر خوب چای شکلات رو چرا میدی تو این گرونی بد عادت شون کردی از این به بعد حتی یه حبه قند هم به هیچ ...

من مامانم کلی مواد غذایی میداد منم ازهرکدوم یه مقدارمیدادم مادرشوهرم بعدازیه مدت دیدم طلبکارشده وهی میگه عروس فلانی هرچی میاره بامادرشوهرش نصف میکنه فلان میکنه دیدم هی اونو میزنه تو سرمن الکی بودا همچین شخصی اصلا نداریم ولی الکی میزد توسرمن  یعنی ازاون به بعد دیگه هیچی نمیدم به مرورتوقعش کم شده بازم حرف میزنه ها ولی اصلا اهمیت نمیدم میگم بذارهرچقدر میخواد اینو اونو تعریف کنه وقتی قدر یکیوندونی بدتر بزنی توسرش خب همون بهتر هیچی ندی چشمش دربیاد