2777
2789
ای بابا این چه توقعی از شما دارن تو حرفات همین هایی که گفتی براشون توضیح بده بگو حقوق شوهرم کمه اگه ...

اخه میدونی چیه شوهر خواهرشوهرم هم همکار شوهرمه اون میبره برا خود شیرینی و توقعشون رو زیاد کرده درحالی که وضع زندگی اونا با ما برابر نیست اول اینکه شوهر اون حقوقش بیشتره و دوم اون از طرف پدرشوهرش کلی حمایت میشه سوم اینکه یدونه مرغ میبره ده روز میمونه خونه مامانش درحای که من ماهی سه چهار بار بیشتر نمیرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من همون چایی و شکلات هم نبریدچرا باید ببرید بهشون بدید که توقع هم کنند؟دیگه هم به کسی نگید که ب ...

والا من غلط کنم بگم😭اخه میدونی چیه شوهر خواهرشوهرم هم همکار شوهرمه اون میبره برا خود شیرینی و توقعشون رو زیاد کرده  اون میره میگه چن باری گفتم به خواهرشوهرم که عزیزم نگو من نمیخوام بقیه از مسایل مالی و کاری شوهرم خبر داشته باشن ولی  شوهرش حقوق و مزایا گرفتنی زرتی میره میزاره کف دست مادرشوهرم ایناهم که باهم همکارن  درحالی که وضع زندگی اونا با ما برابر نیست اول اینکه شوهر اون حقوقش بیشتره و دوم اون از طرف پدرشوهرش کلی حمایت میشه سوم اینکه یدونه مرغ میبره ده روز میمونه خونه مامانش درحای که من ماهی سه چهار بار بیشتر نمیرم

اصلا بهشون نگو چیزی دادن، هرچی کمتر از زندگیت بدونن راحت تریحرفی زدن هم بگو قسطی بهمون میدن پولش رو ...

من اصلا نمیگم شوهر خواهرشوهرم با شوهرم همکارن اونا میرن میگن چیکار کنم🥲

من اصلا نمیگم شوهر خواهرشوهرم با شوهرم همکارن اونا میرن میگن چیکار کنم🥲

نده مگه بدهی داری به کسی، به خدا اگه قدر دان باشن میگن مال مفته میدن دیگه نمیگن این بدبخت کار می کنه اینا رو میدن یا می تونن بفروشن ولی لطف می کنن به هم هم چیز میز میدن

والا من غلط کنم بگم😭اخه میدونی چیه شوهر خواهرشوهرم هم همکار شوهرمه اون میبره برا خود شیرینی و توقعش ...

خب اون ببره شما نبرید

گفتن اون اورده بگید خب خداروشکر

خواهرشوهرت رو ب کتفت هم نگیر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄