2777
2789

بهترین کار اینه دیگه هیچی نبری .... واقعا وظیفه ات نیست و اونا هم احتیاج ندارند اگر به رو آورد بگو دیگه هیچی به ما نمیدن اگر گفت خبر دارم به فلانی دادند بگو به شوهر من گفتیم پولش را بدن اصلا کوتاه نیا و بگو ما توافق کردیم دیگه جنس بهمون ندن . اشتباه می کنی اگر همون چای یا شکلات را هم ببری خودت هم کمتر برو خونشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو دیگه بهمون نمیدن. من خداییش مامانم خیلی ازمالی بهمون میرسه، ولی خیلی هم زیادمیاد خونمون میمونه. درهفته 3   4روز.واقعا خسته کننده اس

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود

وضع مالی پدرم توپه و پدرم همیشه کلی خرید میکنه انبارشون یه فروشگاهیه واسه خودش ..یعنی زیر ۴ ۵ کیسه برنج نمی‌خره  و همیشه انبارشان از شوینده و برنج و روِغن و..پررررره..

داداشم تو یه شرکت کار میکنه که بمناسبت یلدا و عید و ماه رمضان بن خرید و برنج و مرغ میدن...

دو ساله پنهانی اونا رو به من و خواهر کوچیکم میده میگه ما نیاز نداریم..به مامانم خدا حفظش کنه( بشدددت طمعکاره) گفته وضع شرکت خرابه دیگه چیز میز نمیدن 

اگه مامانم بدونه هاااااا🫢🫢🫢🫢

خدایا شکرت

دلیل نداره هرچی بهتون میدن به اونا آمارشو بدی بگو کم میدن اگه ۵تا مرغ میدادن بگو الان گرونی شده دوت ...

والا اصلا ۵تا مرغ چقدره. ماکه ۳ نفریم یکماهه تموم میکنیم. اسی هم میتونه بگه  مثلا تا آخر ماه یا دوماه کم میاد نمیمونه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....