2777
2789

من دوازدهم تجربیم و کلی فکر کردم با کلی مشاور حرف زدم تصمیم بر این شد که امسال تمام تلاشمو واسه نهایی کنم که اون ۶۰ درصدو تا جای ممکن بگیرم و سال بعد فقط دهمو ترمیم کنم و کنکوری بخونم

دارم برنامه ریزی میکنم‌ که توی این ۴ ماه باقیمونده تا امتحانات نهایی چطور بخونم و چیکار کنم

و یازدهمم باید ترمیم کنم و حماقتی که کردم این بود که مثل آدم ننشستم واسه یازدهم و نهاییاش همون موقع بخونم و بجز دینی و عربی یازدهم که به ترتیب ۱۹/۲۵ و ۱۹/۵ شدم بقیه رو باید ترمیم بزنم

و میخواستم بپرسم بنظرتون همه دروس یازدهمو ترمیم کنم یا ن؟ و کدومارو اولویت قرار بدم؟

فارسی یازدهم نهایی ۱۸ شدم اونم ترمیم بزنم یا ن؟

زبان مشکل اصلیمه نمیدونم چیکار کنم و چطور بخونم که نمرم بالا شه با اینکه کلی کتاب کمک درسیم براش دارم سیر تا پیاز ، فرمول ۲۰ ، خط سفید و...

کلا ممنون میشم راجب نهاییا و تجربه خودتون ازش راهنماییم کنید چون واقعا نگرانم❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عزیزم میدونی نمره ای که امسال میگیری سال بعد ارزشش خیلی کمتره؟

اینم اتفاقا پرسیدم‌ گفتن سالای قبل چون تاثیر نهایی نبوده و دانش آموزا اختلاف نمراتشون زیاد بوده اره تراز بالاتری می‌داده ولی الان چون نهاییا تاثیر داره و دانش آموزا رقابتشون باهم بیشتر شده اختلاف نمراتشون کمتر شده و اختلاف ترازا کم شده

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم اتفاقا پرسیدم‌ گفتن سالای قبل چون تاثیر نهایی نبوده و دانش آموزا اختلاف نمراتشون زیاد بوده اره ...

نه منظورم اینه اگه امسال یه درسی رو ۲۰ بگیری تراز بده ۱۰ هزار سال بعد اون بیست ممکنه تراز بده ۹ هزار

So casually cruel in the name of being honest 
نه منظورم اینه اگه امسال یه درسی رو ۲۰ بگیری تراز بده ۱۰ هزار سال بعد اون بیست ممکنه تراز بده ۹ هزار

آخه نمیتونم هم کنکورو هم نهاییارو هندل کنم میترسم دوتاشو از دست بدم و کلا همه چی تموم شه

پیشنهاد خودتون چیه؟

آخه نمیتونم هم کنکورو هم نهاییارو هندل کنم میترسم دوتاشو از دست بدم و کلا همه چی تموم شهپیشنهاد خودت ...

خیلی هارو دیدم با کنکور معمولی ولی نهایی عالی نتیجه گرفتن

اول اینکه من نمیدونم هدفت دقیقا چیه طبق اون باید برنامه ریزی کنی

ولی کلا اگه نهایی هارو عالی بدی و کنکور رو صد درد صد ول نکنی یه چیز معمولی بدی نتیجه خوبی میگیری

So casually cruel in the name of being honest