2777
2789
عنوان

میخوام پسریک سالم وازشیربگیرم

100 بازدید | 25 پست

پسرم خیلی شدید وابسته به شیشه شیرشه تانباشه نمیخوابه منم ازپریشب شروع کردم بدون دادن شیربخوابونمش وموفق شدم دیروزظهرم همینطورخوابید دیشب مادرشوهرم دعوام میکردمیگفت بده گناه داره شیرشونمیدی مریض میشه غذاهم نمیخوره لاغرمیشه البته فقط موقعی ک میخوادبخوابه نمیدم میگم یادبگیره بدون شیربخوبه بعداینکه خوابیدمیدم بهش حالابگید اشتباه میکنم؟واینکه چیکارکنم لاغرنشه شربتی ویتامینی نیس بدم بهش همینجوربمونه؟🥲

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا سن مناسبی برای از شیر گرفتن نیست.بچه اذیت میشه

واقعا؟میدم بهش فقط میخوام یادبگیره خودش بخوابه🥺

کار بسیار عاقلانه ای میکنیوابستگی خوابشو به شیر قطع کن

واقعاا مادرشوهرم همش،دعوام میکنه میگه گناه داره ازدیشب عذاب وجدان گرفتم🥺😭

اصلابهش نمیدم ب جز نصف شبا ک گریه میکنه شیرمیخواد

من پسرم شیر خشکی نبود کلا از شیر مادر سیزده ماهش بود گرفتم راحت شدم واقعالاغرم‌نشد غذا میخورد

خداروشکرر پسرمنم زیاد بی قراری نمیکنه فقط میخوام یادبگیره بدون شیرخوردن بخوابه

واقعا؟میدم بهش فقط میخوام یادبگیره خودش بخوابه🥺

عزیزم بالاخره یاد میگیره خودش بخوابه.

هرچیزی زمان خودشو داره.

چه عجله ای داری.

بچه تو این سن هنوز به شیر خوردن و ارتباط جسمی با آغوش مادر نیاز داره.

اصلا اینکارو نکن.

کلی عوارَ داره روی روانش تاثیر میزاره

شیر شب رو من تازه فهمیدم باید قطع بشه، نمی‌دونستم پسرم 16 ماهشه تازه قطع کردم ولی شیر روز خیلی زوده تا 18 ماهگی باید بدی، یه پیج تو روبیکا هست پیج بدی نیست اطلاعت راجع به قطع شیر و پوشک و... میزازه، دوست داشتی بهت میدم نگاه کن

عزیزم بالاخره یاد میگیره خودش بخوابه.هرچیزی زمان خودشو داره.چه عجله ای داری.بچه تو این سن هنوز به شی ...

فقط شیر شبش از یکسالگی باید کم کم قطع بشه.

ولی اینکه کلا از شیر بگیریش خوب نیست

عزیزم بالاخره یاد میگیره خودش بخوابه.هرچیزی زمان خودشو داره.چه عجله ای داری.بچه تو این سن هنوز به شی ...

آخه غذانمیخوردفقط شیرمیخواست ولی ازدیروزحداروشکرغذاشوخوب میخوره نمیدونم واقعابایدچیکارکنم

شیر شب رو من تازه فهمیدم باید قطع بشه، نمی‌دونستم پسرم 16 ماهشه تازه قطع کردم ولی شیر روز خیلی زوده ...

الان ۱۹ماهشه عزیزم بنظرت بدم هنوز؟؟