2777
2789
عنوان

اگه حق طلاق نده برمیگردید❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 70 پست
مشاور نمیاد

پس برنامه ای برای تغییر نداره لابد قول داده تغییر می‌کنه تو هم باور کردی 

شرط برگشت رو موافقت مشاوره پیش از ازدواج و زوج درمانگر بذار که با همون مشکلات دوباره دست و پنجه نرم نکنین 

اگر نمیاد یعنی قبول کردی دوباره برگردی به چهار پنج سال پیش و مجدد همون مسیر رو بیای 

بهش بگو ما هر دو توی ارتباط مون کودکانه رفتار کردیم و یک نفر که می‌تونه بدون وارد کردن احساسات و تخصصی نظر بده باید مسأله رو بررسی کنه اگر نمیخواد هم نخواد بیخودی دوباره خودتو توی هچل ننداز چون مشاوره نیومدن یعنی من خودمو قبول دارم و همینطوری می‌خوام بمونم

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس برنامه ای برای تغییر نداره لابد قول داده تغییر می‌کنه تو هم باور کردی شرط برگشت رو موافقت مشاوره ...

از اول قبل ازدواجمونم نمیومد

اینجوریه که اون اگه بگهبه دردهم نمیخوریم نطر من عوض نمیشه پس رفتن پیشش بی مورده

از اول قبل ازدواجمونم نمیومداینجوریه که اون اگه بگهبه دردهم نمیخوریم نطر من عوض نمیشه پس رفتن پیشش ب ...

واااااا 😐😐😐😐😐😐 فرقش اینجاست که نظر زوج درمانگر روی تو اثر میذاره اگر مخالفت کنه تو مجدد باهاش ازدواج نمیکنی و اگر موافقت کنه ازدواج می‌کنی 😐😐😐😐

گفتم بهت ، باید بهش بگی شرط ازدواج موافقت زوج درمانگره 

ولی چقدر خود شیفته و پرروعه که میگه اگر مشاور مخالفت کنه من نظرم عوض نمیشه انگار تو آدم نیستی و نظر اون فقط مهمه 😐  اگر بچه نداشتی میگفتم یه اردنگی بهش بزن با لگد از زندگیت پرتش کن بیرون چون بچه داری میگم بهش فرصت بده برو مشاوره پیش از ازدواج و زوج درمانگر بلکه شاید گیر و گور های شخصیتی جفتتون اصلاح شد و برگشتید به هم 

بدون زوج درمانگر وارد زندگی بشی یعنی تو دوباره هوس گرفتاری به سرت زده باشه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

واااااا 😐😐😐😐😐😐 فرقش اینجاست که نظر زوج درمانگر روی تو اثر میذاره اگر مخالفت کنه تو مجدد باهاش ...

کلا تک بچه است از اینا که هیچوقت نه نشنیده

سلام عزیزم خوشحال شدم بین پیامات خوندم راضی شده بیاد عیادت بابات _به نظرم الان زمان اون رسیده بهش بگی اگر تو رو میخاد باید باباتو راضی کنه _شما معلومه واقعا همو دوست دارین بجز خودتون الان بچه ای هم هست که بهتره کنار دو تاتون بزرگ شه ولی یادت نره هیچ کس از بعدا خبر نداره بهتر اینه که پلای پشت سرتو خراب نکنی؟ _چون براش مهمه برا عید خونه ی خودتون باشین شما هم سعی کنید شروط خودتو بگی تا انجام بده

سلام عزیزم خوشحال شدم بین پیامات خوندم راضی شده بیاد عیادت بابات _به نظرم الان زمان اون رسیده بهش بگ ...

سلام بعد اون عیادت اومدن گفت دیگه جلو نمیاد بهش بی احترامی شده و ....میگه خودم باید بگم ،همونطور که اون خودش به خانواده اش گفته

منم راستش فعلا نمیخوام به پدرم بگم چون سر قلبش بستری بود میترسم خدایی نکردا فشار بیاد بهش