2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 253 پست
داداشم کسی میخواد که حجاب نباشه زیبا باشه عاشق مامانم بر یک دختر حجاب داداشم به زور رفت جلو پدرش گفت ...

عجب 

چه برادر لجبازی 

چه بی ادب برادرتون 

خونه دختر مردم انگار برای خونواده شما رفتن ،راحت میاد هربار میرید آشوب به پا میکنید میایید 

به نظرم برادرت خوشبخت نخواهد شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه میگن به مادره ربطی نداره ولی ازدواج فقط با یه شخص نیست با یه خانواده و فرهنگ و عقایدشونه به نظر ...

من دیدم افرادی که میگفتن تو ازدواج خانواده مهم نیس و فقط فقط طرف مقابل مهمه بعدا پشیمون شدن جوری که میگفتن اگه برگردم به گذشته و پسره بهتررررین پسر دنیا می‌بود و هیچ هیچی کم نداشت ولی با چنین خانواده ای بود ازدواج نمی‌کردم باهاش 

حق با مادرتونه شما پیش مشاور هم برید میگه خانواده ها به هم نمیخورن و دختر وپسر نباید با هم وصلت کنن ...

داداشم راضی پدر مادر دختر راضی مامانم بابام ناراضی این ۶‌ دختر که مامانم میگه نه

من دیدم افرادی که میگفتن تو ازدواج خانواده مهم نیس و فقط فقط طرف مقابل مهمه بعدا پشیمون شدن جوری که ...

بخدا همینه 

ما خواهرمو دادیم به یه شخص کل فامیلاش گفتن بدن ندین ما گفتیم حسادته 

کم کم ذات مادرشوهره رو شد هرچی داماد خوب بود مادره بد ذات دیگه اخری ها روش تسلط پیدا کردن و زندگی خواهرم به فنا رفت 

الانم مادرشوهره میگه یا میاد با من زندگی میکنه یا نمیزارم پسرم بره پیشش و طلاقشم نمیدیم

برای من سواله همیشه،من به خاطر بچه ام همه مدل بلا سرم اومده،تو بارداریم ،صورتم سکته کرد،(فلج بلز)دکتر گفت باید کورتون بخوری اما اگه بخوری بچه ات سقط میشه،اگه نخوری فلج صورتت میمونه،من به خاطر پسرم حاضر شدم تو اوج جوانی که ۲۵سالم بود دارو نخورم و صورت ناقص رو پذیرفتم هرچند الان کامل درمان شدم،کلی سختی کشیدم نوزاد نارس رو دست تنها با وجود شاغل بودن و کلی مشکل و بیماری بزرگ کردم،واقعا حق ندارم حتی واسه ازدواجش یه نظر بدم،اگه پسر من همچنین رفتاری بکنه با احترام کامل قیدشو میزنم

؟؟؟؟؟؟ چقدر راحت اون دختر رو قضاوت میکنی از کجا معلوم همون شب خاستگاری قیدشو نزده؟

چرا باید قیدشو بزنه ؟ چون پدرش گفت ن خدا میشناسه ن دین ؟ مگه پدر اون کار درستی کرد ک بخواد حق جانب قیدشو بزنه ؟ یه صحبتی بین بزرگتر دو طرف در راستای بستری ک بچه هاشونو بزرگ کردن فارق از عشق و عاشقی بچه هاشون .. اگه به قید زدن باشه اصلا نباید جلسه تشکیل می‌شد... و اگه شد ارزشش انقدر کم بوده پس همون بهتر جدا بشن 

بهتر شد پس فردا مامانت انقدر غر میزد مخ داداشتم میزد اون دختره بیچاره میشد 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بخدا همینه ما خواهرمو دادیم به یه شخص کل فامیلاش گفتن بدن ندین ما گفتیم حسادته کم کم ذات مادرشوهره ر ...

خیلی بده ، طرف هزارتا فشار عصبی و مریضی روحی سر این اختلافات میگیره حتی اگه پیروز بشه که قطع رابطه کنه 

کلا به نفع این دختر هم بود که بعدا سختی این همه نکشه 

پس بذارین به بلوغ فکری برسه بعد واسه ازدواجش اقدام کنین

یعنی چون سلیقش با مامانش یکی نیست بلوغ فکری نداره ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چرا باید قیدشو بزنه ؟ چون پدرش گفت ن خدا میشناسه ن دین ؟ مگه پدر اون کار درستی کرد ک بخواد حق جانب ق ...

چون این مدل ازدواج یعنی بدبخت شدن دختر ی عمر توهین و.... اون دختر اگه عاقل باشه قید این پسر احمق رو میزنه   جوابمو نده از کامنتات معلومه متوجه عمق فاجعه نیستی