2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9492 بازدید | 253 پست
مامانم راضی نشد هیچ داداشم سیم کارت عوض کرد از شهر و رفت

یک مدت محلش نزارید خودش باید برگرده و از مادرت معذرت خواهی کنه

مادرتون یک عمر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده حق داره برای انتخاب عروس نظر بده

ولی کاش اگر بقیه ی شرایط عروس و خانواده اش خوب بودن بخاطر بچه ی خودش چشم پوشی میکرد و به دل پسرش راه میومد

عروس خانم هم اگر پسر میخواد حداقل یک روسری می‌انداخت تا دل مادرشوهر بدست بیاره

والا کار سختی نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره بنظر من اینقدر اختلاف داشتن از لحاظ طرز فکر بالاخره یکی باید کوتاه بیاد و اونی که کوتاه بیاد همش ...

همه میگن به مادره ربطی نداره 

ولی ازدواج فقط با یه شخص نیست با یه خانواده و فرهنگ و عقایدشونه 

به نظر من نباید به پسره بها بدن از سرش میوفته کم کم 

والله نی نی سایت خیلی مزخرف شده همش شده یه مشت دختر بچه که هیچی حالیشون نیست همین طوری نظر میدن همش ...

وای دقیقا. آخه پسری که هنوز هیچی نشده به مامانش فحش میده و بی احترامی میکنه، واقعا چجور آدم میتونه به عشقش اعتماد کنه؟ این پسر تا عصبانی بشه و دنیا به کامش نباشه یه مدت از عشق و عاشقی که بگذره به زنش هم بی احترامی میکنه و فحش میده!

راست میگید به مامانش چه مربوط؟؟؟؟دوست دارم ببینم چند سال دیگه برای ازدواج بچه تدهم همین حرف رو میزنی ...

نه من تو زندگی بچم دخالت نمیکنم چون اون باید خودش تجربه کنه همه چیو من به این دنیا نیاوردمش که محدودش کنم به زور عقاید خودمو بهش تحمیل کنم اوت عقاید خودشو داره انتخاب خودشو داره 

عیسا به دین خود موسی به دین خود

داداشم کسی میخواد که حجاب نباشه زیبا باشه عاشق مامانم بر یک دختر حجاب داداشم به زور رفت جلو پدرش گفت ...

کاش سر عقل بیاد داداشت 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اونایی که از مادر دفاع میکنن مادری که مخالفه از اول بگه نمیام خواستگاری 

یعنی چی پاشی بری خواستگاری پذیرایی بشه ازت  دولا راست بشن جلوت که بهشون بی احترامی کنی 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
ببخشید ولی همین آدمایی مثل مادر شما گند زدن به همه چی چون -خصوصی- و -به شما مربوط نمیشه- رو متوجه ن ...

ازدواج چیز خصوصی نیست

اگر یک کار خصوصی بود هیچ کس عروسی نمی‌گرفت و هزار نفر رو دعوت کنه که ای ملت من دارم ازدواج میکنم بیاین توو شادی من شریک باشید

ازدواج وصلت بین دو خانواده هست

علاوه بر خانواده درجه یک بقیه فامیل هم مهمن

فعلا که ازدواج کرده 🥲من مجردم

چه زود هم ازدواج کرد !!! 

حتما تو دوره آشتایی با تو پسره قربون صدقه و اینکه من عاشق واقعی ام و تا ابد ولت نمیکنم میزد 😏 نمی‌دونم چرا یه عده پسرا و مردا ایطورن پای ثابت کردن و عمل کردن برسه شونه خالی میکنن

والله نی نی سایت خیلی مزخرف شده همش شده یه مشت دختر بچه که هیچی حالیشون نیست همین طوری نظر میدن همش ...

بسیار موافقم باهات 

منم دختر دارم 

خودمم دختر هستم 

رفتار هر دو خانواده غلط بوده اولا اختلاف فرهنگی دارن 

دوما پدر دختر از الان دختر من همینه دختر من همینه راه انداخته 

سوما معلوم نیستذچه درخواست هایی خواهند داشت 

به نظرم این وصلت صحیح نیست 

برادرتون هم رفته قهر بزارین بره 

حق با مادرتونه شما پیش مشاور هم برید میگه خانواده ها به هم نمیخورن و دختر وپسر نباید با هم وصلت کنن 

برادرتون هم به نظر خیلی گستاخ و بی ادب میاد و هنوز کلش داغه 

شما هم همینطور این طرز حرف زدن راجع به مادر درست نیست  مادرتون خیلی فشار روانی رو داره تحمل میکنه یک عمر زحمت کشیده بچه بزرگ کرده اون وقت بچه هاش اینجوری باهاش رفتار میکنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
ببخشید ولی همین آدمایی مثل مادر شما گند زدن به همه چی چون -خصوصی- و -به شما مربوط نمیشه- رو متوجه ن ...

تو ازدواج خانواده خیلیییی مهمه و همه واقعا تاکید دارن 

اینا خانواده هاشون که از اول اختلاف و اینا با هم داشتن بعدش .....

اختلافات مذهبی، چه درست چه غلط، باعث مشکل و اختلافاتی میشه.اون دختر اگر عاقل باشه اصلا دیگه راضی به ...

دقیقا من بجای اون دختر بودم خودم جواب رد میدادم 

اینا مسائل کمی نیست اینجور ازدواجی یا کلا از طرف خانواده شوهر ترد میشه و قطع رابطه میشه یا باید تا آخر عمر جوری زندگی کن که انتخاب خودش نیست

نه من تو زندگی بچم دخالت نمیکنم چون اون باید خودش تجربه کنه همه چیو من به این دنیا نیاوردمش که محدود ...

عزیزم تو و بچه ت عیسی و موسی نیستید

شاید تو و اون کسی که توو خیابون از کنارت رد میشه مثل عیسی و موسی باشید اما تو و بچه ت نه.....

در ضمن بعضی اشتباهات خیلی گران هستن و باعث میشه طرف کل زندگیش رو بیاره

اگر نظرت اینطوریه که واست مهم نیست بچه ت از این اشتباهها بکنه دیگه حرفی ندارم