2777
2789
عنوان

مامانم رید به خاستگاری داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 10220 بازدید | 258 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخود نگین ربطی نداره به مادر

ازدواج که بکنین، با خانواده طرفم ازدواج کردین. همین تفاوت

آتیش میشه میفته تو رفت و امد و زندگیشون

پسر نه

ولی دختر بیشتر اذیت میشه 

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
به نظرم مادرت دنیا دیده تره داداشت گرمه حالیش نیست کسی ک با یه فرهنگ و عقیده بزرگ شده هرچی بگه من می ...

آره بنظر من اینقدر اختلاف داشتن از لحاظ طرز فکر بالاخره یکی باید کوتاه بیاد و اونی که کوتاه بیاد همش یه حس بد داره چه دختره چه پسره 

این برادره هم فعلا داغه ازدواج و اینا چند سال بگذره تب و تاب اولیه می‌خوابه و اونجاست که مشکلات شروع میشه 

ولی داداشت نباید به مامانت فحش میداد حتی اگه کاره مامانت اشتباه هم باشه...🥲💔

آفرین

کسی که الان جلوی مادرش که این همه سال زحمتش رو کشیده وایمیسه و بهش فحش میده وای به حال زنش

اعتقادات هرکی به خودش مربوطه بعدم باباش مشکلی نداره داداشت ک قراره شوهرش بشه مشکلی نداره  

ببخشید ولی به مامانت مربوط نیس اصلا   

منم همین مشکلو با خانواده شوهرم داشتم   

الان مجبورم جایی ک پدر شوهر ومادر شوهرم حضور دارن حجاب کنم  (شال میذارم)

و جایی ک نباشن مثل همیشه م  این برام ازار دهندس  

اونم بخاطر شوهرم 

ببین مامانت کاره درستی کرد خب چون اختلاف فرهنگی خیلی مهمه دیگه دوستی های قبل ازدواج از این مشکلات رو ...

مادرش کار درستی کرد؟؟؟ مادرش بدترین کار رو کرد چون از قبل میدونست اون خانواده و دختر چه شرایطی دارن مگه اونا مسخره هستن تدارک ببینن خواستگار بیاد بعد پر رو پر رو بگه آمدیم بگیم دخترتون رو نمیخوایم    دختر ندارم اما اگه کسی همچین توهینی به دخترم کنه تو دهنش میزنم میکشمش   وقتی میدونن دختر حجابش اعتقادش چیه ...... میکنن میرن خواستگاری میگن تشریف آوردیم بگیم دخترتون بده نمیخوایم 

اینجا خیلیا میگن به شما چه و داداشت پسندیده

ولی همیشه این رو در نظر نمیگرن که ازدواج دو نفر وصلت بین دوتا خانواده است و تفاوت فرهنگی بسیار زیاد دودش تو چشم خودشون میره

البته که اینکه مادرتون چجوری بیان کرده باشن خیلی مهمه اینکه با احترام بوده باشه یا با تخریب و بی ادبی

اختلاف های فرهنگی بعدا برایخونواده شما و برادرتون دردسر خواهد شد 

به نظرم مادر و پدرتون حق داشتن 

دختر من همینه دختر من همینه که نمیشه 

کسی نخواست که دخترشون چادر سر کنه اما میتونه کمی خودشو جمع و جور کنه

ببین عزیزم اینایی ک گفتن ب مامانت مربوط نیس

این همون ادمیه ک ۹ماه ب جون خرید داداشتو بعدشم تا الان بزرگش کرد

حالا ک داداشت برا بابا دختره گع اوکیه هجور ک میخاد دخترت باشه. دختر هم برا مامانت باید میگف حداقل پوششم را تا حدی اوکی میکنم نه چادر ولی روسری رو تا حدی اوکی میداد

عزیزم ما زیر نظر خانواده اش اشنا شدیم اومدن خونمون دیدن من حجابم چطوریهبعد که من با آقا پسر وارد راب ...

شما بعد از  ۷ ماه خوبه  باز  همون اول گفتن  من  بعد از عروسیم  یهو شوهرم تووماه  عسلمون  گیر  داد از این به بعد چادر باید بپوشی  شوک شدما   بببین من چی کشیدم  از دست خانواده  اینا  خداروشکر کن  چه جنگ هایی کردم  تا  پای  طلاق  بخاطر  دو متر پارچه  رفتم