داداشم عاشق یک دختر هست اما اون خانواده مذهبی نیستن دخترشون حجاب اصلا نداره اما داداشم گفت حجاب نمیخواد باشه عیب نداره من مشکلی ندارم آرایش بیرون همه ازاد مامان بابام اصلا راضی نیستن رفتم خاستگاری مامانم من گفت حجاب مهم بابای دختر گفت دختر من همین اینا اینقدر صحبت کردن داداشم به مامانم اشاره میکرد ساکت باش حجاب نمیخوام یک بار پدر دختر عصبانی شد گفت ما به دین خدا اینا اعتقاد ندارم دختر من همین بس هیچوقت هم چادر روسری نمپوشه ما امدم بیرون داداشم اینقدر مامانم فحش داد دست مامانم گرفت خیلی بد سوار ماشین کرد الانم 1 هفته رفته جواب مارو هم نمیده چکار کنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا مربوط نیست؟مگه بیگانه ن با هم ک خواستگاری پسرش بهش مربوط نیست
ببین پدر و مادر حق دارن ب فرزند راه درست رو فقط نشون بدن حق دخالت ندارن غلط و درست رو نشونش بدن مزایا و معایب هم همینجور ولی نمیتونن بگن حتما باید با فلانی ک ما میخوایم ازدواج کنی حتما باید این رشته رو بری
مادرش چیز بذی نخاسته؟؟؟مادرش نهاایت دخالت رو کرده هااا
عزیزم چیزی مطابق مذهب و اعتقادی ک پسرش و بزرگ کرده و درش رشد پیدا کرده خواسته ..اگر قرار باشه حتی در مجلس خواستگاری هم بزرگ تر ها دخالت نکنن پس برای چی بزرگ ترارو میبرن ؟
کار پدر مادرت اشتباه بوده قبل خواستگاری میدونستن کجا قراره برن خواستگاری و دختر چطوره میتونستن از اول نرن اما در مورد برادرت وقتی اعتقادات خانواده رو میدونه و اینقدر احمقه که به احساس اون دختر توجه نمیکنه و خودخواهانه اونو انتخاب میکنه و فقط خواست خودش مهمه و اصلا فکر نمیکنه بعدا چقدر از طرف خانواده شوهر بهش توهین میشه اون دختر هم چرا باید اجازه میداد این مورد مشکل دار که خانوادش هم کفو نیستن بیان خواستگاریش اما حرف آخر اون پسر بیشعور که نمیتونه در عصبانیت خودشو کنترل کنه و مادرشو فحش میده فردا با کوچیکترین تنشی تو خونه چه بلایی قراره سر اون دختر بیاره