2777
2789

ترمیم کننده برای چیه ؟ جوش که میزنید میزنید روش بعد دیگه قرمزیش می‌ره لک نمیشه و اسکار نمیشه 

چه ترمیم کننده ای ؟ لافارر و راکوتن خیلی خیلی خوبن تو مارک های ایرانی خارجی هم اون( خیلی غلیظه ) 

خب آزلائیک اسید برای چیه ؟ جوش و جای جوش 

دکتر برای من ۲۰ درصد نوشت کمتر از ۱۰۰ تومن بود من اولش گفتم میرم سرم میخرم دیدم خیلی گرونن همین پماد خریدم و زدم روی جای جوشام قرمز بودن الان خیلی خیلی کمرنگ شدن تازه من هنوز فکر کنم یک هفته هم نشد دارم میزنم از من آزلادرم هست 

من فقط تجربیاتم در مورد پوست میگم چون خیلی به این مبحث علاقه دارم دوست داشتید سوال بپرسین اگر تحقیق کرده بودم میگم بهتون 

🌿❤️🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روشن و شاداب شدن پوست

محصولات روشن کننده و شاداب کننده 

روشن کننده که باید از ویتامین سی استفاده کنی سرم ویتامین سی درما پلاس خیلی خوبه البته باید خیلی حواست باشه چون دوست واکنش نشون میده 

🌿❤️🌷

روشن و شاداب شدن پوست

شاداب کننده هم اگر منظورت پوستت دهیدراته شده و میخوای زیر پوستت یه آبی بره باید از سرم هیالورنیک اسید استفاده کنی تا پوستت آبرسانی بشه قشنگ سرم هیالرونیک اسید رویوال درما پلاس خیلی خوبن خارجی هم اوردینری 

🌿❤️🌷

جای جوش قدیمی و فرو رفتگی دارم فک. نکنم کلا درست شه

جای جوش قدیمی باید فکر کنم لیزر انجام بدی عزیزم ولی من تحقیق میکردم جای جوش قهوه ای حالا برای این که کمرنگ بشه نه این که کلا از بین بره میتونی این کا را رو بکنی خودم استفاده نکردم

باید از شوینده تونر و سرم روشن کننده استفاده کنی 

لایه بردار استفاده کنی 

ضد آفتاب و آبرسان حتما بزنی صد آفتاب برای لک و جای جوش خیلی مهمه 

🌿❤️🌷

لابد مشاور پوست و مو هستی

نه اصلا من مشاور نیستم من دانشجو معلمم و هیچ کاری تو مشاوره پوستی ندارم فقط خیلی در مورد پوست تحقیق میکنم علاقه دارم و اصلا اهل تبلیغ نیستم چیزی خودم استفاده کرده باشم و یا تحقیق کرده باشم اینجا میگم 

🌿❤️🌷

من منافظ دارم چیکار کنم

متافد تا جایی من متوجه شدم میگن متافد انواع مختلفی داره باید ببینی منافذ برای چی هست 

منلفد به دلیل کم آبی به دلیل ترشح چربی زیاد به دلیل کاهش کلاژن که برای سنین بالاست 

کم آبی هیالرونبک اسید 

کاهش کلاژن رتینول 

ترشح چربی زیاد نیاسینامید من از نیاسینامید اوردینری دارم استفاده میکنم بعضی منافذ ریزم برده ولی برای بقیه منافذم خیلی تاثیری هنوز ندیدم 

🌿❤️🌷