2777
2789

تو اینستا استوری یه مردی از محل مون رو دوبار نگاه کردم با اینکه فالوش نداشتم بعد دیدم سریع درخواست داد من اول قبول کردم بعد سریع بلاکش کردم 

الان همش میترسم نکنه از نگاه کردنم به استوریش عکس گرفته باشه و یه روزی به همسرم بگه زنت منو چک میکرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا استوری کسیو ۱۰۰ بارم چک کنید یبار فقط براش نشون میده.

بعدشم چرا اینقد سخت زندگی میکنی . نرفتی که ببخشید بهش بدی . یه استوری نگاه کردی دیگه. بعدشم ک بلاکش کردی. نترس هیچی نمیشه. اونم اینقد بیکار نیست که شات بگیره به شوهرت نشون بده

اولا استوری کسیو ۱۰۰ بارم چک کنید یبار فقط براش نشون میده.بعدشم چرا اینقد سخت زندگی میکنی . نرفتی که ...

آخه این عوضی قبلا منو میخاست و تهدیدم هم میکرد مجردی  منم از رو کنجکاوی نگاه کردم ببینم چه غلطی می‌کنه ولی اشتباه کردم 

خب وقتی تو اونو فالو نداشتی اونم تورو فالو نداشته برای چی نگاه کردی که باعث سو تفاهم بشه و مرده بیاد ...

بعد اینکه نگران نباش یه استوریه دیگه

اینقدم بیکار نیست بیاد به شوهرت بگه موضوع به این بی ارزشی رو