2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیتونم ببخشمت دلم ازت شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 55 پست
خب کا تداشتباه بود در مورد بدهی شوهرت به برادرت عذر خواهی کن کادو بکیر براش ولی مادرش نمیدونم منم تو ...

ن الان دیگه خوب شدیم خداروشکر حداقل ظاهری ولی دل شوهرم شکسته نمیخام ناراحت باشه ازم حالا ک داریم صاحب بچه میشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه اونا منو سنگ رو یخ نکردن؟؟هرکی میگفت عروسیت کدوم تالار میگفتم نمیدونم میگفتن شام چی میخواید بدید ...

واسه مادر شوهرتو گردن نمیگرفتی از اول 

میگفتی ادم تو عروسی دور و برشو نمی بینه واقعا ندیدم انشالله یه روز بریم از دل مامان دربیاریم و دیگم نمیرفتی 

مردا بچه ان زود باور میکنن اگر خوب نقش بازی کنی

درمورد برادرتم بگو دعوا بود تو دعوا هم حلوا پخش نمیکنن هرکی یچیزی میگ بعدش پشیمون میشه‌منم ته دلم این نظرم نیست 

خلاصه اون دید بدی که بهت داره و داشته رو نباید دامن میزدی باید محوش میکردی و به شک مینداختیش که اشتباه از ون بوده که فکرش منفی بوده و تو ذهنش با خودش کنار میومد...

خب شوهرت علم غیب ک نداره ازکجا باید بدونه علت رفتارتو... شما باید دلیل رفتارتو هرطوری ک بود بهش میگفتی.. این قهر کردنای این مدلی و سرد بودن اتش زیرخاکستره ب حل مشکل کمک ک نمیکنه هیچ ،فقط زندگیت سرد و سردتر میشه اشتباه منو نکن. شوهرتو عادت بده ب اینکه راجب مشکلاتتون باهم حرف بزنید اگ حلم. نشد چیز مبهمی نزارید بمونه..همونطور کخودش دلیل دلخورشیو گفته شاید اگر شمام میگفتی ک چرااین رفتارهارو کردی حق میداد بهتون هنوزم دیر نشده در اولین فرصت باهاش حرف بزن

ن الان دیگه خوب شدیم خداروشکر حداقل ظاهری ولی دل شوهرم شکسته نمیخام ناراحت باشه ازم حالا ک داریم صاح ...

انشاالله بچه صحیح وسالم به دنیا بیاری به یک کادو دادن بهترم میشه

خب شوهرت علم غیب ک نداره ازکجا باید بدونه علت رفتارتو... شما باید دلیل رفتارتو هرطوری ک بود بهش میگف ...

خب درسته اونم نمیگفت فقط میگفت دلم ازت شکسته نمیتونم فراموش کنم انقدر اصرار کردم ک با ملایمت بهم گفت ولی انگار یکی دهن منو دوخته بود موقعیت خوبی هم نبود برای حرف زدن الان هم نمیدونم چجوری بحث رو باز کنم میترسم دعوامون بشه آدمی هم نیست ک زیاد ب حرفام گوش کنه دوست داره خلاصه صحبت کنم منم نمیتونم 

باید ی جا تاوان کاراشونو میدادن یا ن میشستن سر جاشون ؟؟؟

بعداز اون نشستن سرجاشون؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
قشنگ انگار جنگههدف هم کم نیاوردن و برنده شدنه

اگه متاهل باشی باید بدونی تا وقتی ک کم نیاری دوست دارن و بالای سرت نگهت میدارن ولی ن اگه بی زبون باشی میشی تو سری خور ک بقیه کارای عروسیت رو بکنن برای زندگیت تصمیم بگیرن اسی نباید ب شوهرش میگفت تو زیر بلیط برادرمی قبول دارم میتونه با ی عذر خواهی حلش کنه ولی درباره مادرشوهرش میتونه ی فرصت باشه ک بنشونتش سر جاش مطمعنم اگه این همه توی کارای عروسی دخالت کرده توی زندگی اسی هم دخالت داره پس این موضوع میتونه باعث کلا خوشو جمع کنه من تجربشو داشتم