2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیتونم ببخشمت دلم ازت شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 55 پست

اگه بحثش پیش اومد بگو میتونستی همون موقع ک ناراحت شدی بهم بگی یا تجدید نظر کنی منم برای خودم دلایلی دارم اگه برات مهم بود واقعا از میپرسیدی برای منم سخته تو برای عروسی از برادرم قرض کنی ی لحظه اعصابم خورد شد منظوری نداشتم برای مادرتم منم تو عروسی خیلی دلم گرفته بود ک مثل مهمون اومدم توی تالار چرا نباید در جریان کارای عروسی خودم باشم منم خیلی ازت ناراحتم دلم شکست ولی ب روت نیاوردم چون قراره زندگی کنیم بعدم اشک تمساح بریز ک خیلی ناراحتی غربتی بازی دربیار بهترین دفاع حملست

اگه با مادر خودت همچین کاری می‌کرد چی درسته کارشون درست نبوده ولی تو عملا آبروشون رو بردی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید احترام بزرگ تر رو جلو جمع نگه نداشتی کارت درست نبوده حتی اگر اونها اشتباه کردنمنم تا آخر عمر ...

منم دلم باونا هیچوقت صاف نمیشه نمیذاشتن تو عروسیم ب دی جی بگم فلان آهنگو بذار

بحث نکن بنظرم

چون فایده ای نداره

سر عروسی ما ، مادرشوهرم خودسر رفته بود به فیلمبردار گفته بود بیست  دقیقه فیلم نگیر ، خانوما راحت برقصن

خوشم اومد فیلبردار اومد از من اجازه گرفت و بهش فهموند نظر نده

ولی ببین شوهرم تمام قد پشتش بود که کار خوبی کرده، اما اگر مامان من این کار رو میکرد، واویلا بود 

مادر من همه ی کادوهای سمت ما رو اومد داد به ما ، اما مادرشوهرم با اینکه دید مادرم کادوها رو داد به ما ، با کادوهای سمت خودشون فلنگو بست 

یه ماه تمام بعد عروسی ما داشتیم سر کادوها میجنگیدیم ،اخر سرم برداشت و رفت 

من که حلال نمیکنم و نکردم

بعد اونم دایم توی خرج دوا و دکترن

جلوی جمع اختلافات رو نشون نباید داد ، یه روبوسی میکردی تمام ، وگرنه دهنا باز میشه به قضاوت و اعصاب خوردی خودت

درباره دومی هم اشتباه کردی مردا اگه سر مسائل مالی تحقیر بشن یادشون میمونه دقیقا عین حساسیت زنها روی زیباییشون

عجب 

خب کا تداشتباه بود در مورد بدهی شوهرت به برادرت عذر خواهی کن کادو بکیر براش ولی مادرش نمیدونم منم تو کارای عروسی طلا به زور برام خریدن  آئینه و شمعدونم میرفتیم داخل مغازهها می‌گشتیم برام نخریدن گذشت باغ عروسیم خودشون رفتن انتخاب کردن گذشت و رفت بی احترامی نکن  چون بر میگرده به خودت زندگیت به مشکل بر میخوره   زندگیت بساز نه مشکل

مگه اونا منو سنگ رو یخ نکردن؟؟هرکی میگفت عروسیت کدوم تالار میگفتم نمیدونم میگفتن شام چی میخواید بدید ...

این نشون میده سیاست نداری با همین فرمون بری جلو آخرش فقط خودت ضرر می کنی

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

منم دلم باونا هیچوقت صاف نمیشه نمیذاشتن تو عروسیم ب دی جی بگم فلان آهنگو بذار

والا زیادی حساسی

اگر کارهایی که مادرشوهر من کرده بگم

بعد فرق بسیار وحشتناکی که بعدها در عروسی برادرشوهر گذاشتن و .....کمک های بسیار به اونها و....

چند مورد کار مادرشوهرم اگه مادرخودم بود شاید دیکه نگاش نمیکردم .....

تو عروسی فلان آهنگ نگذاشتن ؟!!  

از رفتارت و حرفات میشه فهمید ادم تو داری هستی و ناراحتیتو زیاد ابراز نمیکنی . همین که شوهرت هنوزم زیر پرچم باباشه.... یک کلام ختم کلام‌.‌‌‌‌... با شوهرت شفاف و صریح باش . 

می از شوهرت بهت نزدیکتر.... 

اون کسیه که جسمتو باهاش تقسیم کردی 

روح و روان مشکلاتتم مطرح کن 

بگو از چی دلخوری و بگو چاره چیه 

شفاف باش که زنو مردهای تو دار زود به تهه خط میرسن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .