2777
2789

بیاید بگید چیکارکنم دلم آروم بشه😭

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو؟(:

تاپیک قبلمو ببین جون ندارم دیگه بگم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

بگو

تاپیک قبلمو ببین لطفا

والا من موندم چرا باید ادم زجر بکشه اگه شوهرت ادم خوبی نیست بدون مهریه طلاق بگیر، اونم اگه زنش باهاش نمیسازه طلاق بگیره بعد اگر مناسب هم هستین میتونید درباره ازدواج فکر کنید، چرا باید یه عمر زجر بکشین

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

الان باید یکاری کنی که ذهنت آروم بشه، اون مرتیکه خوب بلده چجوری مخ بزنه 

کاری که میگمو انجام بده

یه کاغذ بذار جلوت یه مداد بگیر دستت 

چشماتو ببند و فقط خط خطی کن 

تا جایی که ذهنت آروم بشه و خالی

تا بتونی خودت تصمیم درست رو بگیری 

میتونی یکم مدیتیشن انجام بدی

بشین یجا و ریلکس صاف بشین و فقط روی تنفست تمرکز کن 

خب؟ 

بعد اینکه اینکارارو انجام دادی خودت باز بهش فکر کن 

یبار دیگه مرور کن چی بهت گفته، به قصدی که واقعا داشته فکر کن 

آروم باش چیز خاصی نیست تو هم آدمی پیش میاد ولی باید درست رفتار کنی 

Don't regret having a good heart All good things come back and multipy🌱🌙

به نظرم خیانت اصن کار درستی نیست..و تو متاهل و اون متاهل هرچقدم بد باشه انتخابتون بوده ‌...کار درستی ...

۲۲

والا من موندم چرا باید ادم زجر بکشه اگه شوهرت ادم خوبی نیست بدون مهریه طلاق بگیر، اونم اگه زنش باهاش ...

اون داره طلاق میگیره

من نمیتونم

خانوادم نمیزارن...بفهمن فکرش از سرم رد شده خدامیدونه چیکارمیکنن

من توی ی خانواده با طرز فکر قدیمی و مزخرف بزرگ شدم

والا من موندم چرا باید ادم زجر بکشه اگه شوهرت ادم خوبی نیست بدون مهریه طلاق بگیر، اونم اگه زنش باهاش ...

عزیزم طرف اصلا آدم درستی نیست

برا این دختر دام پهن کرده 

مشخصه زنش برا چی ازش میخواد جدا بشه

به این راحتیاست مگه

اون مردم زنشو کتک میزده و دعوا بوده بینشون

الکیه مگه جدا شن باهم ازدواج کنن

توروخدا یکم فکر کنین بعد کامنت بذارین

الان باید یکاری کنی که ذهنت آروم بشه، اون مرتیکه خوب بلده چجوری مخ بزنه کاری که میگمو انجام بدهیه کا ...

خیلی ممنونم که وقت گذاشتی برام:) خدا هرجا و هرجور که لازمش داشتی دستتو بگیره ایشالا

ادم انرژی میگیره ی سری کاربرایی مثل تورو میبینه ک اینجوری محبت دارن راهنمایی میکنن

ی سری فقط بلدن دهنشونو بازکنن حرف مفت بزنن

خیلی ممنونم که وقت گذاشتی برام:) خدا هرجا و هرجور که لازمش داشتی دستتو بگیره ایشالاادم انرژی میگیره ...

فدات عزیزم💕😘

ممنونم از دعای قشنگت 

آدمیزادیم دیگه درگیر میشیم با این فکرا 

فقط باید حواسمون جمع باشه راهی رو نریم که راه برگشتی نداشته باشه

کامنتارو خوندم همه رو تایپک قبل، من به کارما اعتقاد دارم هرکس قضاوتت کرد یروز توی همین شرایط قرار میگیره 

احمقن به حرفاشون توجه نکن فقط آروم باش که بتونی تصمیم درست بگیری