2777
2789
عنوان

به نظر من ازدواج فقط برای دخترای قدبلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست

عزیزم برای شما هم پسر ۱۷۰ هست که خیلی هم به هم میاین،

پس پسرای ۱۷۰ چیکار کنن؟ 

تناسب خیلی مهمه

تو اینستا یه زن و شوهری اختلاف ۵۰ سانتی دارن به نظرم واقعا به جورین اصلا به هم نمیان و قد کوتاه دختر خیلی به چشم میاد ولی اگر اون دختر با یه پسر ۱۷۰ ازدواج میکرد خیلی هم متناسب بودن و انقدر قدش به چشم نمیومد.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه حرفا 😐😐😐

شما فکر کردی پسرا همه دو متری هستن ؟ والا برای یه پسر ۱۷۰ تا ۱۸۰ قد شما کاملا متناسبه . چیزی که شما کم داری اعتماد به نفسه نه قد . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بگو که واسه پربازدید اینو زدی دیگهاین چی بود😂عزیز کرده خداواسه خانوما قد اونقدر اهمیتی نداره واسه ا ...

دقیقا من خودم معمولیم ولی شوهرم خیلی بلنده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

منم قدم۱۷۲هست که توی بارداری بهم خیانت کرد از فشار عصبی بچمو از دست دادم دیگه این حرف رو نزن

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من ۱۵۶ شوهرم۱۸۳ حتی دخترمم از خودم بلندتره ۱۶۷ 

تا حالا هیچ‌کس قدمو نزده تو سرم 

اطرافیان تقریبا همه از من بلندترن 

هیچ وقت نگران خیانت شوهرم نبودم مگه به قده وفاداری شوهر 

تو خونواده همسرمم منو دوست دارن

یکی از آشنا هامون قدش کوتاه و کله اش گنده چشماش درشت اصلأ یه وضعیه مسخره نمی کنما ولی با یه پسره پولدار ازدواج کرده که هم قد پسره بلنده هم خیلی خوشگل و خوشتیپه هم همه ی دوست دخترهاش به خاطر این دختره رد کرد و این دختره رو گرفت. حالا خواهر شوهر من قدش ۱۷۵ یدونه خواستگار هم نداره

نمیدونم 😅وقتی بیرونم دختر با قد ۱۵۰تا میبینم میگم چی میشد منم این ۱۵سانت رو نداشتم

این دیگه ناشکری

باید جای ما باشی بفهمی

طعنه آدمای ییشخصیت

طعنه خانواده شوهر

تو محیط کار طعنه 

ابهت کمتره باور کن

من معلمم

البته شاید به خاطر اعتماد بنفس کمه 

ولی در کل کوتاه خوب نیس

حالا اسی هم میخونه

باید برات مهم نباشه 

من البته توجه نمیکنم ولی اصلا دوس ندارم بچم کوتاه باشه اصلااا

ازیک طرف میخام بگم قد مهم نیست اما یادم‌میاد ک مادر خاستگارم قدمو اندازه کرد موقع چایی اوردن با دخترش 

ولی برات مهم نباشه خیلیاهم قد کوتاه گوگولی دوست دارن

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

این دیگه ناشکریباید جای ما باشی بفهمیطعنه آدمای ییشخصیتطعنه خانواده شوهرتو محیط کار طعنه ابهت کمتره ...

خاک برسرشون واقعا. نمیدونم چرا بعضیا انقدر دلشون سیاهه

من عاشق معلمی هم هستم 

شما با کنکور معلمی خوندید یا آزاد؟

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊