2777
2789
عنوان

به نظر من ازدواج فقط برای دخترای قدبلنده

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی نداره به قد منم با همسرم هم قدیم همسرم قد متوسطی داره ولی چون دوستش دارم قدش برام ملاک نبوده مثلا داداشم 186 ولی زن داداشم 160 خب همون جور که دختر قد کوتاه هست پسر قد کوتاه هست مناسبت قد شما پسرای زیر  170 مناسب هست

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ربطی نداره به قد منم با همسرم هم قدیم همسرم قد متوسطی داره ولی چون دوستش دارم قدش برام ملاک نبوده مث ...

پسر زیر ۱۷۰میخوام بزارم تو سرم ازدواج نکنم بهتره بمیرم بهتره تا اینکه با یه کوتاه قد ازدواج کنم مگه گشنه موندم

من آنچنان قد باندی ندارم ۱۶۵ هستمولی همیشه دلم میخواد ۱۵۰ و۱۵۲بودم🥲گوگولی و کوچولو 🥲البته اطرافیان ...

دیگه حالا حسادت که نداره 

غلو نکن 😁😁😁😁قدت خیلیم خوبه یه قد نرمال 

پسر زیر ۱۷۰میخوام بزارم تو سرم ازدواج نکنم بهتره بمیرم بهتره تا اینکه با یه کوتاه قد ازدواج کنم مگه ...

دیگه وقتی قد خودتون کوتاه حساب میشه باید تناسب داشته باشین من 170 همسرم 173 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
پسر زیر ۱۷۰میخوام بزارم تو سرم ازدواج نکنم بهتره بمیرم بهتره تا اینکه با یه کوتاه قد ازدواج کنم مگه ...

خب پس با این حرف بهتره بازم حسرت بخورین🙂

اول به خودتون نگاه کنین لطفا خانم

دیگه این بی احترامیا چیه

بارونو دوس دارم🌱