2777
2789
عنوان

رانندگی برای دفعه دوم رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 123 پست
چرا دری وری میگیییی؟؟؟؟ میگم پسرارو قبول میکنه. از اشتباهشون چشم پوشی میکنه. ما دخترا یه غلط ریز داش ...

اولا دروری خودت میگی 

دوما همش داری میگی پول دادم پول دادم ... میگم کلا دیگه باید پول بدی همش ... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیزی بگم کسی منو نخوره هااااامنظورم ب شما نیست استارتر ولی. کسایی ک میگن سر یه راهنما منو رد کرد ...

نهههه...ببین...من تو پارک بودم خب...بهم گفت دنده عقب بگیر.من راهنما زده بودم. سر گردش راهنما خاموش شد دوباره روشنش کردم.اینیم که شما میگی فکر میکنی به این آدمی که گواهی دادن نگفتن راهنما بزنم؟شایدم اصلا گواهی نداره طرف.

الان برای سری سوم با یه افسر دیگه برمیدارم

صبر کن عوض بشه افسر 

با یکی،دیگه بر دار

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
استارتر ماشین شخصی داری یا ماشین خانواده رو قراره برونی

ببین! ماشین بابام ماشین آزمون نیست.ماشین بابام فرمونش خیییلی نرمه! بعد ربطی نداره. من دست فرمونن عالیه. این حرومزاده رد میکنه

نهههه...ببین...من تو پارک بودم خب...بهم گفت دنده عقب بگیر.من راهنما زده بودم. سر گردش راهنما خاموش ش ...

نه منظورم با شما نبود 

اصلا یادم نبود شمارو سر چی رد کرد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یه چیزی بگم کسی منو نخوره هااااامنظورم ب شما نیست استارتر ولی. کسایی ک میگن سر یه راهنما منو رد کرد ...

خب اون لحظه وسط امتحان آدم خیلی استرس داره 

مثلا من که جلوی در خونه پارک کردم چون استرس داشتم حواسم فقط روی پارک کردن بود 

ولی خب خودم ماشین بردارم برم بیرون قطعا حواسم هست اینجا جلوی در خونست

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
اولا دروری خودت میگی دوما همش داری میگی پول دادم پول دادم ... میگم کلا دیگه باید پول بدی همش ...

نه دیگه داری چرت میگی! از ما پول زور میگیرن!!! هفت تومن از اونور گرفتن از اینور مدام رد میکنن که تو هی بیای ۱۰۰ کارت بکشی.

خب اون لحظه وسط امتحان آدم خیلی استرس داره مثلا من که جلوی در خونه پارک کردم چون استرس داشتم حواسم ف ...

ولی اگ ردت میکرد قانونی بودا کارش گیر الکی نبود

ولی مهربون بود دید بقیه چیزات خوبه

اقایون درخواست دوستی ندن  
نه بابا! فقط هی میگفت برو جلو برو عقب.اخر سر دستم خسته شد.فرمون آشغال ماشینم خشک بود.از جدول فاصله گ ...

اووو خوشبحالتون

من دیروز ازمون دادم 

دنده سه ، دنده معکوس ، دور دو فرمونه ، یه فرمونه همه چیییییییییی گرفت 

مرحله اخر دوبل بود که فاصلم با جوب کم بود رد شدم

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خب اون لحظه وسط امتحان آدم خیلی استرس داره مثلا من که جلوی در خونه پارک کردم چون استرس داشتم حواسم ف ...

من استرس نداشتم! هیچیم فراموش نکردم.فقط چون فرمون خشک بود من زورم نمیرسید با یه دست خیلی هدایتش کنم.دو دفعه از من دنده عقب گرفت.بیشرف