2777
2789
عنوان

رانندگی برای دفعه دوم رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 123 پست
فدای سر که نداره! تا الان حدودا ۸ تومن خرج کردم.به زور و حروم. این نگاه میکنه ببینه مربیت کیه

ببین حالا برای تپرین بایکی دیگه تمرین کن بعدبگو با فلانی جبرانی تمرین کردم

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس حواست باشه با اون افسره بر نداریمنم بار اول افسره الکی الکی ردم کرد ، گفت چرا موقع دنده عقب بیشتر ...

به من هی میگفت باید عقب رو ببینی. منم نگاه میکردم باز دوباره آینه هارم چک میکردم.دوباره میگفت باید عقب رو ببینی. خب بیشرفففف اصلا از عقب چیزی معلوم نی!

خب پس فک کردی من برای چی دارم خرص میخورم؟ مال حروم میخورن اینا

بابا باید عادت کرده باشی ب این شرایط فکرمیکنی نفس من از جای گرم بلند میشه؟ن بخدا هفته اول ماه حقوقمون تموم میشه

اقایون درخواست دوستی ندن  
فکر نکنم! تا ۶ نشه بازیش نشه!

دیگه تا۶ جلسه که این نمیادافسر عوض میشه

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بابا باید عادت کرده باشی ب این شرایط فکرمیکنی نفس من از جای گرم بلند میشه؟ن بخدا هفته اول ماه حقوقمو ...

چرا باید عادت کنیم؟؟؟ ما ایرانیا به ظلم دیدن عادت کردیم که وضعیتمون این شده

به من هی میگفت باید عقب رو ببینی. منم نگاه میکردم باز دوباره آینه هارم چک میکردم.دوباره میگفت باید ع ...

اونی که بخواد رد کنه با ایراد بنی اسرائیلی رد می‌کنه 

من بار دوم افسره خیلی خوب بود خداییش دمش گرم. یه دوبل عالی زدم ولی حواسم نبود جلوی در خونه پارک کردم😁

بعد بهم گفت عالی پارک کردی اما اینجا کجاست ؟ منم گفتم وای ببخشید اصلا حواسم نبود و شرمنده 

بعدم گفت اشکال نداره قبولی ولی حواستو جمع کن جلوی در خونه مردم پارک نکنی😂

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
اونی که بخواد رد کنه با ایراد بنی اسرائیلی رد می‌کنه من بار دوم افسره خیلی خوب بود خداییش دمش گرم. ی ...

امتحان ۸ من خیلی مسخره بود افسرده پیر بود اصلا هیچ کاری نکردم جز جلو رفتن گفت پیاده شو قبولی خخخ

اقایون درخواست دوستی ندن  
چ مهربون بود

آره واقعا تا آخر عمرم دعاش میکنم 

البته من خودمم خیلی عالی رفتما تنها اشکالم همین بود، اما خب یه افسر عقده ای می‌تونست سر همین رد کنه 

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

یه چیزی بگم کسی منو نخوره  هااااا

منظورم ب شما نیست استارتر 

ولی. کسایی ک میگن سر یه راهنما منو رد کرد 

یبار وسط اتوبان بودیم اتفاقا یه  ماشین جلومون بود میخواست دوتا لاین رو رد کنه وارد دوربرگردان بشه بدون اینکه راهنما بزنه فرمونو کج کرد به قرآن شوهرم کنترل نکرده بود ب موقع  از پشت ماشینا بهمون میزدن سه چهارتا ماشین میخوردن به هم... سکته کردیم هرچیم فوش  مردم از دهنشون در اومد. دادن بهش ... 

سر همین یدونه راهنمای کوچیک🤏 .... 

اگه میزد از قبل آروم آروم راه می‌گرفت اینطوری نمیشد 

یکسری اشکالات ریز به ظاهر باعث  فاجعه میشه تو رانندگی

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736