سارا_جوان90 مدیر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 390 عنوان رانندگی برای دفعه دوم رد شدم | مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 123 پست افسر عوضی پسرارو قبول میکرد.از اشتباهاتشون چشم پوشی میکرد. دخترارو همش رد میکرد.انقدر حالم بده که میخوام بالا بیارماز من دو دفه دنده عقب گرفت.دفه دوم فاصلم از جدول یکم زیاد بود.برای همین یه اشتباه ردم کرد. دیروز | 09:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه_پاییزی عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 30759 نه دیگه داری چرت میگی! از ما پول زور میگیرن!!! هفت تومن از اونور گرفتن از اینور مدام رد میکنن که تو ... چرت خودت میگی این وضعیت اعصاب و ادب شماست.اندازه سن شما گواهی نامه دارم ... افسر روانشناس هم هست بعد از این همه سال میدونه چه کسی رو رد کنه چه کسی قبول کنه...حالا ان شاءالله قبول شدی به حرف من میرسی...
سارا_جوان90 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 390 عجب نه فقط خط صاف نیسولی جاده روندن خطرناک تر از پارک دوبله!درضمن بار ۸ قبول شدم با سلام ونذر وصلوات ما با دعاهم قبول نشدیم! نه از کشور شانس اوردیم نه از محل زندگی! دیگه مطمئن شدم توکلت علی الله واقعا کار نمیکنه.
سارا_جوان90 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/29 تعداد پست: 390 چرت خودت میگی این وضعیت اعصاب و ادب شماست.اندازه سن شما گواهی نامه دارم ... افسر روانشناس هم هست بعد ... روانشناس😂😂😂😂😂 یکی خود روانی سادیسمیشونو باید چک کنه