2777
2789
عنوان

رانندگی برای دفعه دوم رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 123 پست
منم سری دوم به یه خانومه گفت پارک دوبل بزن اونم تو سرازیری همچین اومد عقب که کلا ته ماشین چسبید به ج ...

منم موردی نداشتم.ببین از بعضیا چشم پوشی میکرد این افسره.این برای منو اصلا چشم پوشی نکرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیرم رانندگی مردارو تو خیابون دیدی؟ سختگیری موقع آزمون به چه دردی میخوره وقتی بعدش تو خیابون نظارتی ...

من منطقی هستم، زن و مرد هم نداره، به نظر من یه تست سلامت روان هم باید قبلش بگیرن چون بعضی راننده ها حرکاتشون به انسان سالم نمیخوره 

اون افسر هم اگه صرفا به خاطر جنسیت شمارو رد کرد که گفتم دیگه آدم مریضی بوده 

منم موردی نداشتم.ببین از بعضیا چشم پوشی میکرد این افسره.این برای منو اصلا چشم پوشی نکرد

کلا خانم هارو سری اول میندازن منم سری اول یدونه خانم هم قبول نکرد سری دوم قبولی میداد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من منطقی هستم، زن و مرد هم نداره، به نظر من یه تست سلامت روان هم باید قبلش بگیرن چون بعضی راننده ها ...

اینو منم موافقم.ولی وقتی نظارتی نباشه این سختگیری ها جوکی بیش نیست. طرف تو پیچ سر تقاطع پارک کرده بود‌.خب الان به این بیشعورم گواهی دادن

دفعه سوم قبولی ان شالله

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

من کلاس گرفتم عزیزم!!! تاثیری نداره. میگم که مشکل از افسرس

پس حواست باشه با اون افسره بر نداری

منم بار اول افسره الکی الکی ردم کرد ، گفت چرا موقع دنده عقب بیشتر عقبو نگاه نکردی خیلی کم نگاه کردی😶

واقعا تو خود خونه عر میزدم

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚