2777
2789

خانما من ی اشتباهی کردم با ی آقایی دوست شدمممم 

بعد ی سال دیدم این یه روانیه ب تمامم عیارههه

دست بر نمیدارههه ببخشید بمن هرطور شده تهمت میزنه بعدش که من ناراحت میشم میگه میرم خودکشی میکنم و جلوشو نگیرم واقعا اینکارو میکنه

جدا میشیم جایی میرم میاد پیش همه دادو هوار میکنه آبرو واسم نمونده

ب خونوادش گفتم اونا هم کاری نمیکنن

میگ من وسلام دوستتتت دارم اخه دوست داشتن اینطوری میشههه؟

هرجا میرم کنترلم میکنه میگ باید بمن بگی من بیام تورو دید بزنم یواشکی

تورو خدا ی راهکاری بدین من ازش خسته شدم دس برنمیداره ی روز گورشو گم میکنه دومین روز میاد با دادو هوار بزور میگ اشتی کن یا خودکشی میکنم

بخدا همه راهارو کردم چاره ندارم امروز تولدمه میخوام آرزوم این باشه اون ازم درس برداره 

منم جای خواهرتون یچیزی بگین نجاتم بدین

کاربری دوم' 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، به هیچ وجه کوتاه نیا این بدبختت میکنه، اگه خانوادت در جریانند بگو این سری به پلیس میگم م ...

چیکار کنم ب پلیس چی بگمم 

داداشم بابام صدبار افتادن جونش کتکش زدن بازم دس برندار نیسس

کاربری دوم' 

یه چیز بگم مورد مشابه سالها پیش برا یکی تو خوابگاه دانشجویی پیش اومد، اینم با یکی هماهنگ کرد با به پسری که باهاش با اون دوست پسر روانی حرف بزنه تلفنی، البته وویس می‌فرستاد به این خانوم اینم می‌فرستاد به اون، که این قرارها خانوم من بشه اگه دور و برش ببینمت خودم می‌کشمت و این خرفها، رفت که رفت

خودکشی کردن یا نکردنش به تو ربطی نداره عزیزم ،مشکل روانیه دیگران رو تو نباید حلش کنی که ،خانواده داره اونا پیگیرش باشن ،خیلی دیر فهمیدی که مشکل روحی روانی داره ،به نظرم کات کن و یه مدت بیرون نرو جوابشم نده ،گفت میرم خودکشی میکنم بگو بمن ربطی نداره ،بیرون آبروریزی کرد جلوش زنگ بزن به پلیس،حساب کار دستش میاد ،نقطه ضعفت رو می‌دونه متاسفانه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودکشی کردن یا نکردنش به تو ربطی نداره عزیزم ،مشکل روانیه دیگران رو تو نباید حلش کنی که ،خانواده دار ...

بله همینطوره 

میترسم خودکشی کنه بندازن گردن من 

خونوادش بهم گفتن تو اونو دیوونه کردی  بلایی سری بیاره ازت دس برنمیداریم

کاربری دوم' 
بالاخره خسته میشه محلش نده تلفنت جواب نده اصلا، بگو برو گم شو خودتو بکش

بخدا ی مدت اصلاا جوابشو ندادم اومده بود درمووون داشت گریهههه میکردد ی ساعت مونده بود ک نه تو جوابمو ندی من نمیرم صدای گریشو همه میشنیدننن خسته شدم 🥺

کاربری دوم' 
بله همینطوره میترسم خودکشی کنه بندازن گردن من خونوادش بهم گفتن تو اونو دیوونه کردی بلایی سری بیاره ...

به پلیس زنگ بزن بگو این آقا مزاحممه،اصلا اهمیت نده به حرفاشون،نمیشه با زور و تهدید و ترس یه رابطه ی سمی رو ادامه بدی و با آینده ت بازی کنی که ،یکسالش حروم شد بقیش دست خودته

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)