2777
2789
عنوان

رانندگی برای دفعه دوم رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 123 پست

من پارسال دفعه اول قبول شدم ،حتی افسر به شوخی گفت ردی برو پایین،یجوری برگشتم نگاش کردم گفتممم چراااااااا ؟؟گفت قبولی بابا برو پایین الاناس که منو بزنی🤣

حتماشما استرس داشتی خوش اخلاق یابداخلاق بودن افسرم تاثیر داره ،

من همون اول که سوارماشین شدم استرس نداشتم اصلا ناخنم بلندبود نمیتونستم دستی و بیارم پایین،ماشین هم ساینا بود 

برگشتم به افسرگفتم میشه دستی بیاری پایین ناخنم میشکنه،هیچ یادم نمیره با تاسف نگا کرد بهم گفت هرروز من میام دستی بکشم،گفتم نه حلش میکنم 🤣 باخودم گفتم الان میگه ردی ،ولی یدونه ازم دوبله گرفت،یدونه دنده عقب،دید رانندگیم خوبه اوکی هس همه چی و خوب رعایت کردم اخ از قبل من میروندم ولی بدون گواهی ،گفت قبولی 

ولی هرافسردیگه ای جز اون بود ردم میکرد بااین ناخنم🤣تازه پررو پررو به افسر میگم دستی بکش من ناخنم نمیذاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی گذشت؟ مگه قبول شدم؟ دوباره باید برم پول بدم برای آزمون خبر مرگشون. صدتومن کارت میکشن

دور از جون با ماشین تصادف کنی چه حالی میشی پس؟ بنزین گرون شه لابد میریزی تو خیابون 😁

رانندگی از اول تا آخرش خرج کردنه دیگه 

پایه یک پونزده میلیون هر آزمون صد پنجاه تومن سه تای اول هم عمرا قبولت نمیکنن حتی اگر فول باشی....

فقط با حرص خوردن زمینه قبول نشدن بعدی رو فراهم میکنی 

خونسرد باش

چرا نبستی😂😂😂

یادم رفت هول شدم😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بابا مسلط بودم! فرمون ماشین خیلی خشک بود. دوبل بات میزنم باقلوا. مشکل ما نیستیم مشکل دیدگاه زن ستیزا ...

من شخصا با سختگیری تو گواهینامه دادن موافقم، با این اوضاع جاده ها و کیفیت ماشین ها و تصادفات، امیدوارم کسی اتفاقی براش نیفته 

ولی اگه بی دلیل اذیت بکنن که دیگه مریضن 

جلسه اضافه هم بهت داد که بگیری؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
فقططط با دخترا اینکارو میکنه.

نه اتفافا این طوری نبود 

اون افسری که آموزشگاه تون بوده احتمالا این طوریه یا شایدم توی این دفعه به صورت اتفاقی پسرا بهتر بودن واقعا از دخترا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دور از جون با ماشین تصادف کنی چه حالی میشی پس؟ بنزین گرون شه لابد میریزی تو خیابون 😁رانندگی از اول ...

چرا دری وری میگیییی؟؟؟؟ میگم پسرارو قبول میکنه. از اشتباهشون چشم پوشی میکنه. ما دخترا یه غلط ریز داشته باشیم ایراد میگیرم.من یه لحظه راهنمام خاموش شد گفت راهنما باید بزنی. باباااااا

یادم رفت هول شدم😅

اتفاقا کمر بند رو خیلی مهم میدونن 

خاطرات یادم افتاد خندم گرفت 😂

من پارسال گرفتم 

ی فاجعه ای بود افسر دیوونه شده بود بعد شش نفر خانوم ردی ک حتی نتونستن ماشینو روشن کنن منو قبول کرد😂قدرمو دونست

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗