2777
2789
عنوان

رانندگی برای دفعه دوم رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 123 پست
ولی اگ ردت میکرد قانونی بودا کارش گیر الکی نبودولی مهربون بود دید بقیه چیزات خوبه

واقعا 

آره خداییش خیلی خوب دوبل زدم ، مربیم هم از بیرون نظارت میکرد می‌گفت انگار با خط کش اندازه گرفتی از بس فاصلت دقیقه 😂😁

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا آره خداییش خیلی خوب دوبل زدم ، مربیم هم از بیرون نظارت میکرد می‌گفت انگار با خط کش اندازه گرفت ...

من باورت نمیشه جاده روندم ولی دوبل اینا تعطیلم خخخ

اقایون درخواست دوستی ندن  
من استرس نداشتم! هیچیم فراموش نکردم.فقط چون فرمون خشک بود من زورم نمیرسید با یه دست خیلی هدایتش کنم. ...

ببین حق میدم الان عصبی باشی 

منم واسه همین میگم یه جلسه با ماشین آزمون قبل از امتحان بگیر( می‌دونم هزینه داره ولی چاره چیه😣)

شما اگه بهترین راننده هم باشی ، ماشین با ماشین فرق میکنه ممکنه با ماشین جدید اذییت شی. باید با اون ماشین اینقدر تمرین کنی تا دستت بیاد. چون میگی راننده هستم به نظرم فقط یه جلسه تمرینی با ماشین آزمون کافیه

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
ببین حق میدم الان عصبی باشی منم واسه همین میگم یه جلسه با ماشین آزمون قبل از امتحان بگیر( می‌دونم هز ...

اصلا متوجه نمیشی چی میگم! میگم کار به رانندگی تو نداره. دختر باشی ردت میکنه. پسرا همون اشتباهو میکنن ولی چشم پوشی میکنه.

باید با یه خر دیگه بردارم 

گل من ده ساله پیش گرفتم خب یادم رفته وتمرین نداشتم ونروندم ولی جاده برام راحته ی خط صافه

رانندگی مگه روندن فقط تو خط صافه عزیزم؟ به هر حال شما شانس داشتی قبول شدی. امثال منم داریم گل لگد میکنیم

رانندگی مگه روندن فقط تو خط صافه عزیزم؟ به هر حال شما شانس داشتی قبول شدی. امثال منم داریم گل لگد می ...

عجب نه فقط خط صاف نیس

ولی جاده روندن خطرناک تر از پارک دوبله!

درضمن بار ۸ قبول شدم با سلام ونذر وصلوات 

اقایون درخواست دوستی ندن