2777
2789

خانواده من خیلی پسر دوست بودن همش میگفتن خودتو با داداشت مقایسه نکن داداشم کوچیک هم بود همه جا میگفتن دختر چیه فقط پسر باعث سربلندیه 

خانواده شوهرم میگفتن ی دختر ب صدتا پسر می ارزه براشون جهاز میخریدن ی عالمه خرید میکردن از شوهرم کار می‌کشیدن و پولشو نمیدادن هر هفته از شوهرم اجاره خونه می گرفتن و باید هر هفته پولی بابت غذا ب خانوادش می داده اونم از کار شیف دومش

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

ن عروسی گرفتن ن هیچی گفتن بدیم ب عروسسس؟این فقط دو سه نمونش فاجعه بزرگتره

هیچی دیگ شوهرم از خانوادش حالش بهم میخوره من از خانوادم اکثر اوقات میبینم شوهرم خانوادشو بلاک کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ک سال ب سال خانوادمو نمی‌بینم 

ارزششو داره سر ی جنسیت بچه هاشونو از دست دادن تمام زحماتشون ب باد رفته و بچه آدم حسابشون نمیکنه

دختره یا پسر؟برای بچه اینوری نمیگفتن پسر بشه اونوریا بگن دختر؟

نه بابا مادرشوهرش فقط سعی می‌کرد بچم سقط بشه مامانم هی طعنه میزد خداروشکر ک اصلا نمیبینمشون