2777
2789
عنوان

شانس منو شوهرم😂خانوادم پسر دوست بودن خانواده شوهرم دختر دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 21 پست

عروس مام اینو همیشه میگه.ولی واقعا اشتباه فکر میکنه.نه خانوادش بین اون و داداش فرق میزارن(فامیلیم،میدونم رفتارا و طرز فکرشونو) نه بابا مامان من بین من و داداشا.تصورات خودشه که از یه چیز کوچیک یه درامای بزرگ برا خودش درست میکنه.بعد نوه ها بدترم شده.معتقده بابای من دختر منو بیشتر از پسر اون دوست داره که البته درسته ولی دلیلش جنسیت نیس.صرفا خیلی شبیه همه علائق جفتشون و از وقت گذروندن باهم لذت میبرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی این مدلی خیلی بده، آدم دل زده میشه

یبار یادمه غذا درست کردن ساعت یازده شد منتظر داماد بودن شوهرم هر چی گف گشنمه شام نیاورد گف دامادم بیاد 

چن روز بعد شوهرم نه و نیم رسید برا شام اضافه کار مونده بود رفتیم دیدیم شام خوردن جمع کردن

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
اره این نمونه ها زیاد بود ولی چ فایده ن من رفت آمد خانوادمو میکنم ن شوهرم همشون بلاک کردیم

والا بهتر، وقتی احترام نمیذارن، رفت و آمد چه معنی میده. فارغ از جنسیت ، انسانیم، انسانیت حکم می‌کنه وقتی بطور مثال ، طرف گرسنشه ، غذاشو بدیم دستش، خدا همه ی مارو از افراط و تفریط حفظ کنه.