2777
2789
عنوان

خواستم واسه ازدواجم از دعا نویس دعا بگیرم همه گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 51 پست
اعتقادت قابل احترام عزیزمنظر خودمو میگم به هیچ وجهوجود نداره این خرافات

همچین وجود داره!

جن تو قران هس داری تکذیبش میکنی؟!

دعا نویسی و جادو جنبل تو قران هس داری تکذیبش میکنی؟!

حتی از اشناهای دور یه خانم متاهل هرزه واس یه پسر مجرد دعا نوشته بود رو چاقو!خواهرش دیده بود!پسره دیونه شده بود!میفرستادنش خارج از کشور با تماس زن برمیگشت!خودش میدوونست اشتباه میکنه ولی نمیتونست کاری کنه!اخرش خودش رو کشت!با اینکه خودش معشوقه داشت!میگن طلسم چاقو یا میرسونه یا میکشه!

عزیزم دعا کلا الکیه . اونی که میگه گرفتم خوب بود یا بد بود،  از کجا معلوم که اثره دعا بوده از کجا معلوم اگه دعا نبود اینجوری نبود عزیزم نمیشه به زور چیزی رو به دیت آورد خدا نخواد بزگ از درخت نمیفته خدارو کلا گذاشتی کنار چسبیدی به دعا ؟ چه قدرتی بالاتر از خداس؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم اینه اینایی که به خواست خدا ازدواج کردن و زندگیشون اونطوره از کجا معلوم منم مث اونا نشم

خودت میگی خواست خدا بعدش خدا راهش نشون داده نماز روزه دعا اعمال صالح تا حالا جایی از قرآن شنیدی خدا گفته باشه برید پیش ملا و دعا نویس؟ بلکه چقدر نهی شده از اینکارا. 

کاش تو اینجا بودی 💔

تو قران از سحر و جادو گفتنمحترمه دیدگاه شماهم

بله گفته شده کار شیطان و اجنه کافره حالا میخواهی کار اونها رو انجام بدی پس سرنوشت همونا هم در انتظارت 

کاش تو اینجا بودی 💔

😐شما میشناسی منو مگ خانم محترم؟

همه شماهایی که دنبال جادو طلسم و دعا هستین همینو میگین . تو قران از پیغمبر خدا و عصای موسی و شفای عیسی هم گفته ولی مگه دیگه تکرار شد مگه دیگه بازم پیغمبری اومد برای معجزه ؟؟؟؟ مگه دعا و طلسم الکیهههه