2777
2789
ببر بیرونفکر می‌کنی تیوی رو خاموش نکن کلا بذارش توی کمد اگه بچه ات رو دوست داریبچه ی من الان یه ساله ...

از امروز سعی میکنم کمتر کنم انشالله برای پیش دبستانی نمیزارنش بنظرت نگران شدم

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
مثل خواهر زاده من به تمامی حیوانات وپرندگان وخزندگان وحشرات میگفت هااپو😂مرغ هاپوبود....مورچه هاپو ...

😅 

خیلی بامزه هستن بچه ها 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا نگران نشو پسر خودم تا سه سالگی اصلا حرف نمی زد الان ۴ سالشه انقدر وراجی میکنه که نگو 

براش شبا قبل خواب قصه های تکراری بگو براش شعر بخون براش  هر چیزیو نقاشی کن و بگو که این چیه که براش کشیدی رنگا رو تکرار کن صدای حیوانات بهش بگو

خوب میشه اصلا نگران نشو فقط برا  یادگیریش وقت بزار من اصلا گفتار درمانی هم نبردم 

برای شمام اصلا زبون باز نمی کنه؟گوشی که خوراکشه ندم قیامت می.کنه

باور کن گوشی و تلویزیون زبونشون رو بند اورد. دکتر والا موسوی دکترای روانشناسی کودکانه. ب ما این پیشنهاد رو داد داریم انجام میدیم بهتر داره میشه خدا رو شکر.  حتما اینستاش رو چک کن

از امروز سعی میکنم کمتر کنم انشالله برای پیش دبستانی نمیزارنش بنظرت نگران شدم

بچه بزرگ من امسال سنجش داد توی شش سالگی خیلی سخت پرسیدن همین سوالها رو اگه از پسر چهار ساله من بپرسند هیچی بلد نیست 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اصلا نگران نشو پسر خودم تا سه سالگی اصلا حرف نمی زد الان ۴ سالشه انقدر وراجی میکنه که نگو براش شبا ق ...

باشه ممنون از راهنمای ایت

بعد تا س سالگی حتی مامان بابا رو هم نمی گفت؟

دکتر گفت گفتار درمانی ببری ۲سالگی؟!!!پسر من سه سالگی حرف آمد قبلش کلمه نصفه نیمه دکترم گفت تا ۳سال م ...

پسر من کلمه بی شمار می گه ولی جمله بندی ندارن فقط چندتا جمله می گه الان پنج بهمن که بیاد میشه دوسال نیمش