2777
2789
ی مدت بردم اصلن همکاری نمی‌کرد همسرم دید پیشرفت نمیکنه گفت نمیتونم ببرمش برای پیش دبستانی نمیزارنش ب ...

اگر حرف نزنه بنظرت میتونه با بچه های دیگه بشینه سر کلاس؟

پس خودت خونه کار کن تا حرف بزنه

پسر من به گربه و سگ و خلاصه هر حیوونی غیر از ببعی میگه مععووووو😅 

بزرگ میشه یاد میگیره سخت نگیر 

فقط در طول روز زیاد باهاش حرف بزن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیز هزار بار میگم مثلا ماشین و سه ماه هر روز تکرار کردم اخرم نتونست یه ماشین بگه بتظرت مشکل از کج ...

وقتی یه چیزی میخواد واشاره میکنه واسمشو نمیگه ... خودتو بزن به اون راه که نمیفهمی منظورش چیه.. مثلا قاشق میخواد فقط اشاره میکنه ومیگه اووون... بگو لیوان میخوای؟؟؟؟ بشقاب؟؟؟؟ چی؟ کدوم؟؟؟ بذار تلاش کنه برای یاد گرفتن.بعد بگو اهاااان قاااااشق.. قاشقو بردار بگو این چیه؟؟؟؟ قااااشق

پارسا پسرمامان😍
من نمیتونم تی‌وی رو کنسل کنم تو خونه تنهاست خیلی افسرده میشه

ببر بیرون

فکر می‌کنی تیوی رو خاموش نکن کلا بذارش توی کمد اگه بچه ات رو دوست داری

بچه ی من الان یه ساله که تلویزیون نمی بینه فقط نرم افزار بهارک برای گفتاردرمانی می‌ذارم براش توی گوشی اونم نه همیشه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

عزیزم چرا بردی گفتار درمانی طفلک گناه داره واااا...دختر من تا سه سال هیچی نمی گفت بجز مامان بابا آب و تک و توک اسم بقیه مثلا آقاجون و اسم پسر عمش همین ...سه سال و نیمش که شد یهو به طور اتفاقی اصلا نفهمیدم چی شد زبون اومد همچی میگه اصلا خودمم تعجبت کردم 

من اصلا نگرانش نبودم رو این موضوع هم حساسش نکردم جایی هم نبردم که استرسش زیاد بشه درصورتی که یکی از دوستان مثل من بود شب و روز گریه میکرد غصه میخورد بچشو میبرد ی شهر دور گفتار درمانی 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

کلا بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن ، یکیو میشناسم بچش تا ۳ سالگی هیچ کلمه ای بلد نبود بگه ، بعد یهو زبون باز کرد و همه چی میگفت از همون اول یعنی قشنگگگ  حرف میزد

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
کلا بعضی بچه ها دیر زبون باز میکنن ، یکیو میشناسم بچش تا ۳ سالگی هیچ کلمه ای بلد نبود بگه ، بعد یهو ...

دقیقا مثل دختر من

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چه ویتامینی؟

ویتامین گروه ب 

اسید فولیک

شربت آهن

سرخود نباید بدی 

باید با دستور پزشک بدی چون مقدارش فرق میکنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

دختر من سه سالش بود فقط میگفت اب الو

الان ۸ سالشه حتی زیر دست دندون پزشکم یه ریز حرف میزنه دو دقیقه ساکت نمیشه بیانشم از هم سالش خیلی قویتره

غصه چیو میخوری

پول گفتار درمانی رو ببر خانه بازی بذار عششششق کنه

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

پسر من به گربه و سگ و خلاصه هر حیوونی غیر از ببعی میگه مععووووو😅 بزرگ میشه یاد میگیره سخت نگیر فقط ...

مثل خواهر زاده  من به تمامی حیوانات وپرندگان وخزندگان وحشرات میگفت هااپو😂مرغ هاپوبود....مورچه هاپو بود

پارسا پسرمامان😍
بچه من تاخیر داره من میگم برای بچه ایشون زوده نگران بشه

بله برای بچه ایشون زود 

شماهم نگران نباش فقط زیاد باهاش حرف بزن بازی کن شعر بخوان ..خوب میشه 

یه روزی برسه اینقدر برات حرف بزنه 

چشم اگه بشه ببرمش اتفاقا شیر و موز زیاد میخوره😟

چشمت سلامت 

ببرش حتما 

چون دو سال دیگه باید برن پیش اگه عقب بیفتن خودمون باید غصه بخوریم همش

بله برای بچه ایشون زود شماهم نگران نباش فقط زیاد باهاش حرف بزن بازی کن شعر بخوان ..خوب میشه یه روزی ...

ان شأالله اون روز برسه

شکر خدا ازش راضی هستم

خداروهزارمرتبه شکر دستشویی رو میگه و از این لحاظ ها مشکلی ندارم 

بچه من بیبی دیجیتاله