جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برای شمام اصلا زبون باز نمی کنه؟گوشی که خوراکشه ندم قیامت می.کنه
گوشی باعث میشه توی مغزش اختلال ایجاد بشه و رشد نکنه مغز همینطور تلویزیون
پسر منم تا سه سالگی تیوی نگاه میکرد صبح تا شب
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
دخترم توی سن دختر شما پنج تا کلمه هم نمیگفت بعد از دو و نیم یه دفعه ای شروع کرد! مگه زیر سه سال گفت ...
درسته بعضیاشون فقط به فکر پول هستن.. نمیگن که این بچه اصلا نیازی نداره.. فقط نیم ساعت الکی تمرین میکنن پول زیادی هم میگیرن...خودم شاهد بودم.تازه یه سریا که اصلا بلد هم نیستن چطور باید تمرین بدن..پسرخودمو بردم... ۲۰جلسه فقططططط یه تمرین تکراری وبه در نخور.که خودمم توخونه بلد بودم...هیچچچچ تغییری نکرد.فقط چند میلیون پول الکی دادیم
در حد جمله میگه ولی باید فک کنه ی کلمه میگه بعد میگه عههههه همینجور فک میکنه بعد کلمه بعد من با حرف زدنش مشکل ندارم درکش پایینه اندازه بچه چهار ساله نیست
ببین الان میبرم مغز و اعصاب کودکان فقط ویتامین میده برای تحریک قسمت های کلامی مغز شما هم حتما ببر فقط ویتامین هست داروی خاص نمیده
موز و شیر هم میگن محدود بدین
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین