2777
2789
عنوان

با آدمای شکاک و بد دل زندگیتون چیکار میکنین خسته شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش زودتر ازدواج کنی قبل ازدواجم خیلی تحقیق کن شوهرت ازین مدلا نباشه گیری و تعصبی هم نباشه برو برا خ ...

همرو یه مشکل بهش میچسبونن رد میکنن 

منم نمیتونم با کسی باشم دیگم خواستگار ندارم😭😭😭😭😭

مذهبی باافکاره قدیمیه

اره میگم که هر چی ادم شکاک و بددل دیدم افکار سنتی مذهبی دارن زندگیو برا بقیه جهنم میکنن تغییرم نمیکنن

فقط باید ازشون فاصله بگیری 

با سیاست باش برخورد کن و سعی کن یه کیس خوب پیدا کنی ازدواج کنی بری.به واسطه ای چیزی بسپری برات مورد پیدا کنه

اینا مذهبی نمان.مذهبیای واقعی خیلی مهربونن و ازین رفتارای روانی ندارن

مخالفم واقعا از نزدیک برخورد دارم با این قشر هیج فرقی ندارن با هم .هیچ جوره نمیشه کنار اومد باشون بخاطر عقیدشون بچه خودشونم میکشن

استارتر فقط باید ازدواج کنه بره ولی خدا کنه از چاله درنیاد بیفته تو چاه

مخالفم واقعا از نزدیک برخورد دارم با این قشر هیج فرقی ندارن با هم .هیچ جوره نمیشه کنار اومد باشون بخ ...

والا اینجوری نیستن.خیلیا تعصب و مشکلات روحیشونو با مذهب قاطی میکنن ولی مذهبیای واقعی که تعدادشون خیلی کمه خیلی مهربونو با ادب هستن واقعا .ولی مذهبی نماها زیادن شما اونارو دیدی که تعدادشون کمم نیس

والا اینجوری نیستن.خیلیا تعصب و مشکلات روحیشونو با مذهب قاطی میکنن ولی مذهبیای واقعی که تعدادشون خیل ...

عزیزم نمیدونم دکتر هلاکویی رو دنبال میکنید یا نه 

یه دختر خانمی ازش مشاوره گرفته بود مشکلش این بود که بعد از فوت مامانش پدرش بش نظر داشت از پدر خودش باردار شده بود.میگفت باباش سید بوده 

من تا چند روز حالم بد بود 

از نزدیکم دیدم اینجور ادماییو نمیدونم شما کیا رو میگی ولی ایشالله حرفت درست باشه  چی بگم 

واسطه نمیشناسم شما سراغ دارید؟

نه عزیزم منم نمیشناسم 

میگم یعنی خودت یا مامانت به دوستاتون یا فامیلتون یجوری بگید که قصدتون ازدواجه اگه پسر خوبی قصد ازدواج داشت شمارو بهش معرفی کنن

سایت آدم و حوا و سایت همدم هم اینجا گفتن واسه همسریابیه،خودم امتحان نکردم

فقط مراقب باش به هر کسی اعتماد نکنی