2777
2789
ضد شرع چه ربطی داره برادر

همین رابطه بدون محرمیت حتی در حد صحبت که بهش میگن رل و .... ضد شرع و ضد دین و گناهه

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بی تقوایی میکردم و منم میگفتم دیشب با پارتنر بودم اکس سه ماه پیشم رو دیدم ، رو نفر سومی کراش زدم ...

محص اطلاع عرض میکنم

تو همون شرررعی که ازش حرف میزنی صحبت کردن با خانما در مواقع غیرضروری و نشستن تو جمعشون مثل خاله زنکا هم گناهه

تقوا رو اینجاهم به کار ببر نه فقط جایی که به نفعته

اینو‌ قبلا هم بهت گفته بودم تو تاپیکت ولی ظاهرا جوابی نداشتی

همین رابطه بدون محرمیت حتی در حد صحبت که بهش میگن رل و .... ضد شرع و ضد دین و گناهه

خب الان مگه بحث این بود 

بعدم رل زدن سگش شرف داره به اون بی غیرتیایی که واسه دو ساعت میرن صیغه میکنن اون حتما شرعی و قانونیه آره ؟

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
من که نفهمیدم چی گفت!طرف کی بود!کیو داشت متهم میکرد

این کاربر کلا با خودشم مشکل داره

وسط تاپیک زنا و زایمان و مادرشوهر نشسته برا من حرف اضافه هم میزنه...تقوا تقوا تقوا...کارشم همینه ها...تو هر تاپیکی حرف بی ربط میزنه

چیو به چی داری ربط میدی؟😂😂شنا خودت همین که اینجا عضوی یه پا ورنسس و ضد شرعی وقتی تو سایتی عضوی ک م ...

اینجا مختلطه و آقایون اجازه ثبت نام دارن.

من حتی نسبت به تصویر کوچیک بی حجاب پروفایل برخی هم سعی میکنم نگاه نکنم.

در جامعه هم موارد مبتذل متاسفانه داریم، خودمو از حصور محروم نمیکنم اما رعایت نگاه و دل و ....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

از پایین دارم فریاد میزنم، تو کجایی؟

اوه صدات اصن داره شیشه هارو میلرزونه😂عمو تو هر وقت یادگرفتی وسط بحث خانوما نپری تو جایی که همه خانومن حضور نداشته باشی بیا باهم راجب تقوا حرف میزنیم☺️

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
بی غیرتی بیداد میکنهاز وقتی خانما شاغل شدن و واژه تساوی و حقوق برابر رو به دنگ دنگ بسط دادن این شد ز ...

ربطی نداره به این داستان 

تساوی حقوق چه ربطی به جلف بازی داره

اینجا مختلطه و آقایون اجازه ثبت نام دارن.من حتی نسبت به تصویر کوچیک بی حجاب پروفایل برخی هم سعی میکن ...

شما ک تصویر پروفایل بی حجابا اذیت میکننه میتوتی نیای تو این سایت چ لزومی داره وجوت؟

ربطی نداره به این داستان تساوی حقوق چه ربطی به جلف بازی داره

جلف بازی چه ربطی به پرنسس شدن مردا داره؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟

پرنسس شدن یعنی خودشون کشیدن کنار پول خرج نمیکنن لوس میکنن قهر میکنن باغیرت نیستن دنبال خرج کن واس خودشون هستن یادشون رفته مردن!

وقتی دیدن زنا شاغل شدن از پس هزینه های خودشون براومدن کم کم گفتن خب خرج خودشون رو بدن!از دنگ دنگ و تساوی حقوق شروع شد الان میگن خرج خودشون رو بدن هیچ خرج مارم بدن!

دختراااا خب خودتون اشتباه میکنین رفتارای خودتون باعث میشه پسرا رفتار لوس پیدا کنن 

منم توو رابطه ام خیلی تلاش کردم پستی و بلندی های رفتم اما همیشه نقش دختر خوبو بازی نکردم 

ب جنون رسوندمش غرورشو گرفتم تا حتی مجبور شد بهم بگه ۳ سال مث سگ دنبالتم ...

من تایپیک های اینجا رو میخونم نمیفهمم این رفتاراتون چیه