2777
2789

مقصر خود دختر خانما هستن 

تا نیم ساعت طرف دیر پیام میده میرن در خونش 

یا به مادرش و.. پیام میدن 

بارها تاپیک دیدم در این مورد 

خانما ارزش خودشونو پایین آوردن 

هر ننه قمری رو شاخ میکنن و رو میدن که بی هیچ نسبتی در مورد مسائل شون نظرم بدن حتی 

اینم ریشه داره در شرایط خانواده ها 

وقتی دخترا ساپورت نمیشن میرن سمت غریبه ها از نظر محبت از نظر مالی بیشتر و..... 

دست نیافتنی باشین ارزش دارین 

حالا هی بگو ربطش میدن به مذهبی و فلان و چنان 

بحث ارزش دختراس......... 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

به شخصه در مورد چشم چرانی و بی حجابی و موارد مصادیق فساد مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که ...

تو خودت تعلیق بالقوه ای اومدی تو سایت بارداری گزارشم میزنی

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا براشون ریخته و عرضه نسبت به تقاضا بیشتره پس وقتی اشباع باشن خیلی براشون فرقی نمیکنه کی باشه 

واسه همین تلاشی برات نمیکنن

اما

تو میتونی ارتقا بدی خودتو و انرژیتو که نتونه ازت دل بکنه و بخاد برات تلاش کنه فقط کافیه مثل گوشی نوکیا باقی نمونی و ارتقا بدی خودتو

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چیزی که بامزست اینه که فکر میکنین فقط الان پرنسس شدن

نه عزیز

مرد جماعت از همون اول لوس و ننر بوده اگه هم میدیدی قبلا فقط خودش کار میکرده اجازه نمیداده زنش کار کنه به خاطر این بوده وضعیت اقتصادی بهتر بوده و زنشو به عنوان ماشین جوجه کشی میدیده

مردای قدیم زنشونو ضعیفه صدا میکردن و اگه غذا یذره سوخته بود مث سگ کتکشون میزدن چون لوس بودن بدشون میومد یچیزی طبق مرادشون پیش نره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
من خیلی حالم بد میشه

دقیقا منم همینطور 

دلم میخواد از ریشه نابودشون کنم 

همین اشغال ها هستن که جامعه رو ناامن کردن 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

فقط باید جون بکنن رفاهیات خانوم والامقام رو فراهم کنن؟از همسر یا پارتنرشون نخوان از کی بخوان؟مردا دل ...

پرنسسا خوبم تز میدن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
نه جدی

یه زن آرایشگر هم بود 

فک کنم تو آمریکا بود 

دزد اومده بود مغازش 

بعد زنه کاراته کار بود 

دزده رو کتک زده بود 

بعد تا چند وقت بسته بودش ، بهش قرص می‌داده و بهش تج.وز میکرده 

آخر سر الان دقیق یادم نیست ولی پلیس اون بدبخت و پیدا می‌کنه 

اصلا پسررو نابود کرده بوده 

توی گوگل هست اگه بزنی 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

یه زن آرایشگر هم بود فک کنم تو آمریکا بود دزد اومده بود مغازش بعد زنه کاراته کار بود دزده رو کتک زده ...

🤣🤣

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
جلف بازی چه ربطی به پرنسس شدن مردا داره؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟پرنسس شدن یعنی خودشون کشیدن کنار پول خرج نمیک ...

نه بابا عزیزم این حرفا نیست فکر میکردی وقتی شاغل نبودیم ی قرون پول مردا بهمون میدادن؟ مردا پولو از جونشون بیشتر دوست دارن

ی زن میگرفتن قدیم که براشون مث چی بچه بیاره بخدا ی قرون بهشون نمیدادن تو بدبختی و فلاکت زندگی میکردن زن اصلا وقت نداشت به خودش برسه صبح تا شب برا بچه ها بود شب تا صبح هم سرویس دهنده به مرد

طلاق هم نمیتونست بگیره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
منم همینو میگم درستش همینهمعنی برابری زن و مرد همینه که گفتیولی بعضی پسرا بد برداشت کردن و این برداش ...

اصن برابری هم کلمه اشتباهیه باید بگیم عدالت مثلا یه اقا کار معدن رو میتونه دوازده ساعت به راحتی مثال میزنما انجام بده ولی یه خانوم ظرفیت انجام اینکار ممکنه حتی برای یه ساعتم نداشته باشه اما درحد خودش وظیفشو انجام داده 

خیلی از دخترا با همین پسرا ازدواج میکننچون خواستگار دیگه ای ندارنیا بعد ازدواج تازه میفهمند پسره چه ...

از بی عقلی خودشونه دلم نمیسوزه واسشون

کاربری دوستم فعلا دست منه