2777
2789
عنوان

ایا حسودیم شد یا رقابت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست

بنظرم مذهبی واقعی یعنی همین دانشگاهتو در راه خدا ازش استفاده کنی و درس بخونی و رنگ معنویتو به همه چی ببخشی ، سرکار ، دانشگاه و.....

واجباتتم بهش پایبند باش.....

حالا در کنار اینا اگه وقت داشتی خوبه که کارای مستحبی هم انجام بدی ......

ولی در کل سعی کن همه تلاشت تو هر زمینه ای واسه خدا و اسلام و دین و مذهبت باشه ، نمیگم خشک باشیا ، نه ، خیلی قشنگ و شیرین همه جا واسه این هدفای ارزشمند تلاش کن.....

یه نکته دیگه اینکه فک نکنیم حدیث کسا یا زیارت عاشورارو حفظیم دیگه خیلی مومنیم..... نه مهم اینکه این دعاهارو بفهمیم و ازش درس بگیریم واسه زندگیمون....

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
اره عزیزم کلمه حسود رو بدای ریپلای گفتم میرونستم واکنش میگییرم وگرن حفظم کنم تو ذهن خودم حس خوب میگی ...

پس حسابیییی ارزش داره 😊🤍

موقع این کارای قشنگت التماس دعااا🥹🌱

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره