2777
2789
عنوان

خستم شد از داداشم هر چی مریضی و کثیفیه انداخته بجونمون😣😣😣😓

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 52 پست
بیست سالمهاخه چه مشاوری من ازش متنفر نیستمفقط از این بدم میاد که خانوادم مبینن مریضه یجا دیگه نگهش ن ...

من درکت میکنم گلم. متاسفانه پدر مادرت درکی از سن تو ندارن. نمی‌دونن که تو احتیاج به مستقل شدن داری. دیدی قبل اینکه این موضوع رو خودت بگی، بهت گفتم تو باید اتاق مستقل داشته باشی. مشاور رو هم به این دلیل گفتم که مشاور اول به درددل تو گوش میده بعد پدرمادرتو صدا میزنه و به اونا مشاوره میده که بتونن تو رو درک کنم و فضای مناسبی برات ایجاد کنن توی خونه

وا مگه میشه بچه طفل معصوم هر روز پنج شش ساعت ماسک بزنه؟باید راههای پیشگیری رو بهش یاد بدین و وقتی از ...

اون زمانی که تو مدرسس بچهارو مبینه هر کاری میکنن اونم میکنه بچها تو مدرسه با دهن از ابخوری اب میخورن اونم میره میخوره

هر چقدم بهش بگم حالیش نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو هم حق داری ولی اونم بچه ست به اندازه تو نمی فهمه

هر سال شهریور واکسن آنفولانزا بزنید هردوتاتون خانواده شوهر من میزنن هر ویروسی می گیرند یه روز مریضن فرداش خوب میشن

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
توهم بچه بودی این وضعیت رو مامان بابات داشتن، دمنوش چای کوهی ، دمنوش آویشن و عسل ، دمنوش عناب ، سوپ ...

بخدا من بچه بودم ایطور نبودم همیشه مامانم یه صابون میزاشت با یه بسته از این صابون گلگلیا که تو شیشه بودن تو کیفم بعد دسشوی دستام با صابون میشستم یه قمقمه داشتم فقط خودم ازش اب میخوردم همچیم همیشه تمیز و مرتب بود یه خط رو دفتز و کتابام نبود  

بعد این بچه از لباس و کتاب بگیر تا همچیش کثیف و پاره و شلخته و لباساش همه خاکی و ....

بعد اونجا با چش دیدم همشون از یه ابخوری با دهن دهن اب میخورن همینه که مریض میشن نفر قبلی اومده اب خورده با دهن سرماخورده نفر بعدی میاد دهنش میزاره اب میخوره سرما میخوره

تااین حد بی نظمن😭

عزیزم تو هم حق داری ولی اونم بچه ست به اندازه تو نمی فهمههر سال شهریور واکسن آنفولانزا بزنید هردوتات ...

من واکسن ۱۵ نم ۱۸ سالگی چیه اونو هنوز نزدم😭😓😂😂😂 تا به الان که بیست سالمه

چطور هر سال بخام واکسن انفولانزا بزنمممم

سیستم ایمنیش ظعیف نیس اینا تو مدرسه بیش از حد کثیفن یه اب خوری گزاشتن من با چشم دیدم که با لیوان اب ...

عزیزم‌خودم‌دوتا پسر دارم..همه اینارو به چشم‌تومدرسشون دیدم.. باور کن پسرا همشون همینم.تازه همشون بطری اب تو کیفشون دارن. ولی چون تو حیاط یهو تشنه میشن دیگه حوصله ندارن برن سرکلاس واز بطریشون اب بخورن...تازه من به بچه هام‌گفتم اصصصلا با دست از ابخوری اب نخورن.یکم تحمل کنن برن توکلاس از بطریشون اب بخورن.. ولی نمیدونم‌واقعا چقدر رعایت میکنن.ولی بازهم تغذیه ولقمشون باهمون دست کثیف  میخورن که به نمیکت و...زدن...

پارسا پسرمامان😍
عزیزم‌خودم‌دوتا پسر دارم..همه اینارو به چشم‌تومدرسشون دیدم.. باور کن پسرا همشون همینم.تازه همشون بطر ...

وای حس میکنم تنها راه چاره اینه که این بچه رو بندازم از اتاقم بیرون و دیگه راهش ندم بیاد داخل اتاق واقعا من گلو درد رو اصلا نمیتونم تحمل کنم خدا منو به هزارتا بیماری مبتلا کنه ولی گلو درد نندازه بجونم