2777
2789
عنوان

یک جنوبی هستم که میخوام بیام شمال برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 87 پست
خونه ت نفروش، شاید با شرایط اونجا و مردم اونجا جور نشدی، راحت نبودی، شاید دلتنگ وطنت شدی.خونه ت بده ...

نمیدونم

دیگه برم رفتم باید بسازم نمیتونم برگردم چه اجاره کنم و ... سخته

از طرفی کل روستا و فامیل همه رو باید رها کنم

من بندرعباسم مرکز استانهمیخوام برم استان مازندراناصلا هیچ تحقیقی هم نکردم هیچکسم اونجا ندارمتا قبل ش ...

وااای بندر که خودش مث بهشته 

من خودم کرمانی ام الان مازندرانم اینجام خوبه ولی صفای بندرو نداره ها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم واسه بعد از بازنشستگیم همچین برنامه ای دارم ولی خونه جنوب رو اصلا نمی‌فروشم شما هم این اشتباه رو ...

من یک خونه روبروی دریا دارم قدیمی سقف چوب کوچیک قدیمی بدرد زندگی نمیخوره پر موریانه

ولی قیمتش خیلی بالاست خیلی پیشنهاد خرید داشتم بخاطر مکان و زمینش 

اونو نگه میدارم چون دلم نمیاد بفروشم

ببین یه چیزایی یا کارها و رفتارهایی من دیدم که برا ما تو کرمان قفله یا برعکس کارایی ما میکنیم و شوهر ...

الان راضی هستی

سرده هوا اونجا؟

چطوره هوا چند وقت یکبار بارون میاد و هوا ابریه؟

از گرما خودم متنفرم میخوام بیام ولی بچه ها اصلا برف ندیدن سرما ندیدن بارون ندیدن ولی چون من ذوق دارم اونا هم ذوق دارن موافقن 

من اصلا با هوای گرفته انرژی میگیرم دلم طبیعت میخواد یکجا میخوام باشم حداقل نزدیک باشم با طبیعت بکر شمال

مردمش چطورن 

امکانات چطوره اونجا