2777
2789
عنوان

بیاین بگم مادرشوهرم چی گفته بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 39 پست
واقعا تاثیر داره ؟؟

خیلی

مخصوصا اگر پیش مشاور خوبی برید.

شما دوتایی بتونید پشت هم باشید و مسائل بینتون دو خودتون حل کنید.هیچکس نمیتونه بینتون رو بهم بزنه.فقط باید اینو یاد بگیرید.

اگر بچه ننه باشه مشاور متقاعدش میکنه که نره نگه به مادرش.

یا به شما یاد میده چه کنی و چه رفتاری داشته باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ؟واقعا اینکارا یعنی چی اخه

نمیدونم واقعا مادرا عروس که میگیرن از خودشون درمیرن انگار بختک افتاده رو زندگیشون اوایل زندگیمون بحثمون شد به مادرشوهرم گفتم یهو گفت من اصلا نمیخواستم پسرم ازدواج کنه شاخکام تیز شد فهمیدم چرا تو خواستگاری انقدر ساکت بود خیلی چیزا فهمیدم چرا توی عقد خونشون کیک پختم انداخت اشغالی 

نمیدونم واقعا مادرا عروس که میگیرن از خودشون درمیرن انگار بختک افتاده رو زندگیشون اوایل زندگیمون بحث ...

مادرشوهر منم الان چند ماهه تو عقدم این فقط یک حرفشه چند بار حرف زده من هیچی نگفتم شوهرمم نمیشه که همش دخالت بدم که مامانتو بگیر یا همش سر مامانش دعوا کنم فقط حرصم میده

مادرشوهر منم الان چند ماهه تو عقدم این فقط یک حرفشه چند بار حرف زده من هیچی نگفتم شوهرمم نمیشه که هم ...

نبابا اهمیت نده به شوهرتم نگو چون اگه مادرش بهش بگه زنت داره مارو جدا میکنه از هم با گله کردن به شوهرت نشون میدی مامانش راست گفته بعد کلا دیدش به مامانش و تو عوض میشه کلا عروس خوبه باش حرصم نخور چون چند وقت بگذره مادرشوهر مجبوره بپذیره