2777
2789
عنوان

کسی سریال چشم چران عمارت رو

60 بازدید | 2 پست

میبینه؟؟؟ لطفا یکی بگه فصل سومش فرید با دیار چیشد؟؟ یا سیران

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

دیار و فرید جدا شدن، رابطه اش با سیران خوب شد سیران تو عمارت میمونه مادرش بارداره اونام تو عمارت هستن سیران مشکل داره بچه دار نمیشه عابی پسر برادر هالیث هست اونم مادر عابی میخواد انتقام بگیره ی سری نقشه میکشه ک فرید و بد نشون بده فرید ب پدر بزرگش بی احترامی میکنه از خونه میزنه بیرون مست و پاتیل تو بار زنگ میزنه سونا ک جمعش کنه چون سونا خونه رو بخاطر حرف فرید رهن گذاشته همه هم با این دو نفر بد شدن مثلا الان همدیگه رو درک میکنن حالا اینا رو ولش سونا می‌ره دنبال فرید میبرتش ی خونه دیگه اونجا سونا هم مشروب میخوره با فرید همدیگه رو می‌بوسن یهو سیران از طریق جی پی اس ماشین فرید پیداش میکنه میاد در میزنه سونا هم قایم میشه اونجا هم کلی بحث میشه دیگه بقیه اش هنوز نیومده البته منم قاطی پاتی گفتم بلد نیستم توضیح بدم 😂😂خودمم کامل نگاه نکردم همش میزنم جلو

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

دیار و فرید جدا شدن، رابطه اش با سیران خوب شد سیران تو عمارت میمونه مادرش بارداره اونام تو عمارت هست ...

ممنونم بابت توضیحاتت..فقط ی سوال سونا باعث جدایی سیران وفرید بود ک مریض شد اون جریان منظورمع؟؟ 

یا سونا دنبال چیه دقیقا ..چرا انقدر مشکوکه!!

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره