2777
2789
عنوان

بیاین بگم مادرشوهرم چی گفته بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 40 پست

ببین عزیز من اگه اون پسر اونقدر بی عقل و بی اراده اس که با حرف این و اون بخواد از راه بدر شه بزار بشه هرچه زودتر بهتر

بعد اینکه درنظر بگیر اون زن مادر شوهرته یعنی بچه شو بدنیا اورده و بزدگ کرده و دوسش داره

انقد بچه نیس زندگی بچه و ابروشو بخاطر لجبازی باشما خراب کنه

مگه اینکه بفهمه پسرش از بودن باشما در عذاب وگرنه اگر بدونه شمارو دوس داره شاید اذیت بکنه اما حاضر نیست که زندگیشو ویران کنه

برام سواله چرا یه دختر حاضره وارد خانواده ایی بشه که نمیخوانش؟؟ وقتی مادرش نمیخوادت چجوری تونستی خودتو راضی کنی باهاشون وصلت کنی اونایی که روز اول عروسشون رو رو سرشون میذاشتن حالا چشم دیدنشو ندارن اینا که دیگه از همین اول چشم دیدنتو ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعواتون اینقدر مهم بوده که مادرش فهمیده؟چون اصلا نباید کسی متوجه بشه بینتون حرفی پیش اومده

اره واقعا من خیلی دلخور شدم از شوهرم براش یکاری کردیم و اون اصلا به چشمش نیومد منم ناراحت شدم

اصلا به حرفش گوش نمیداده ولی کلا الان جوریه که همش میگه بیاین خونه ما مادرش منم اخه زیاد راحت نیستم ...

مادرشوهر منم اینطوریه پسرش ذات مامانشو میشناسه اصلا حرفش خریدار نداره چون خیلی بدجنسه

نباید چیزی از اختلافاتون بفهمه از مادر خودتم مایع بزار و به شوهرت بفهمون که میخوام دعواهامون بین خود ...

اره ولی مادرشوهرم الان خودشو خیلی لوس میکنه من میفهمم اینقدر متوجه نیست که دونفر تو عقدن دوست دارن همش پیش هم باشن هی میگه چقدر میری پیشش چقدر باهاشی

اره واقعا من خیلی دلخور شدم از شوهرم براش یکاری کردیم و اون اصلا به چشمش نیومد منم ناراحت شدم

این اصلا مساله بزرگی نیست که مادرش بفهمه بین خودتونه.

ببین اینجور باشه برید زیر یه سقف خیلی چالش دارید.

چون زندگی تجربه جدیده میری زیر یه سقف خیلی با دوران عقد فرق داره.

ببین عزیز من اگه اون پسر اونقدر بی عقل و بی اراده اس که با حرف این و اون بخواد از راه بدر شه بزار بش ...

این نظرتون درسته و واقعا من راضیم اگه اینجوری باشه ولی اینکه این حرفو مستقیم بخواد بگه یکمی تو دل ادم خالی میشه بعدشم مطمنن وقتی ما اینجوری با این همه تلاش باهم ازذواج میکنیم یعنی همو دوست داریم اون سنتی که ادم باید بترسه .....

برام سواله چرا یه دختر حاضره وارد خانواده ایی بشه که نمیخوانش؟؟ وقتی مادرش نمیخوادت چجوری تونستی خود ...

بیتجربگی من هم خوشگلم هم خوشتیپ کلا خیلی ازم تعریف میکنن و خیلی خواستگارا داشتم که منو میخواستن  ولی خب چون دیدم پای شوهرم موندم و اونم همینطور و حس خوبی ازش گرفتم همه رو رد کردم ولی اینجوری نگین چون دیر شده فقط دعا کنین برام

مادرشوهر منم اینطوریه پسرش ذات مامانشو میشناسه اصلا حرفش خریدار نداره چون خیلی بدجنسه

شوهر منم میدونه حتی دوستاش خبر دارن ولی کلا از موقعی که عقد کردیم ورق برگشته یک محبتای الکی میکنه یا مثلا همش میخواد پسرش پیشش باشه 

همین اول باهم مشاوره برید هر دو یادمیگیرید چه رفتارایی داشته باشید و زندگیتون عالی میشه.

همو دوست دارید یاد بگیرید کجا چه رفتاری داشته باشید دیگه چالش هاتون کمتره ارامش و عشق بینتون بیشتر میشه

شوهر منم میدونه حتی دوستاش خبر دارن ولی کلا از موقعی که عقد کردیم ورق برگشته یک محبتای الکی میکنه یا ...

همشون همینن مادرشوهرم اولا یه رفتارای عجیبی میکرد قربون صدقه شوهرم میرفت که باعث خنده بچه های فامیل میشد میخواست من بشنوم بلند میگفت سلااام پسرم قندعسلم ولی خب بعد عروسی که بیشتر جلوی تو باهم معاشرت دارن میفهمی اصلا اونطوری نبوده و اینا که همدیگروهم تیکه پاره میکنن