2777
2789

بی خیال مگه آدم به این حرفا توجه میکنه. شاید به قد بلندت حسودیش شده. من به دندونپزشک میرم لای دندونای جلوم بازه گیر داده بود بیا اونارم برات کامپوزیت کنم گفتم نمیخوام... از اون موقع لجش گرفته... آخر سر هم بهم گفت سیاهی. در حالیکه من پوستم گندمیه.... ولی مهم نیست خواستم بگم آب بریز اونجا که سوخته. 

ولش کن بذار‌ پای شخصیت نداشتش، خودتو دوست داشته باش منم یه زمانی ۴۳ بودم خانواده همسرم کلی گفتن لاغر ...

من خودمو دوست دارم

اون اولین ادمی بود که اینجور باهام حرف زد

وگرنه همه میگن هیکلت خوبه

دلتنگ آواز قو🦢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئن باش یک هیچ جلویی، زورش اومده خواسته یجورایی تورو بشکونه

اینا حسودن

ولی تو قوی باش و ادامه بده. 

بیخیالشون ولی دورادور در ارتباط باش. مطمئنا دختره چیزی گفته که مادر این رفتار رو داشت. 

مطمئن باش یک هیچ جلویی، زورش اومده خواسته یجورایی تورو بشکونهاینا حسودنولی تو قوی باش و ادامه بده. ب ...

من با دخترش خصومتی ندارم 

فقط چن روز پیش که اومد گفت بیا کمکم وسایلو بیار بالا

هوا خیلی سرد بود منفی بود،از یطرفم باید اماده میشدم که برم امتحان بدم

دخترشم هیچوقت کمکم نداد تو جابجایی وسایل

فکر کنم برا همین سوخته

دلتنگ آواز قو🦢
بخدا خودش قدش ۱۶۰وزنش نزدیک ۹۰ کیلویی هستمن هیچوقت در مورد ظاهر کسی حرف نمیزنم،ولی انقدر این باهام ب ...

دقیقا آدم های خودشیفته همچین شخصیتی دارن، بقیه رو تخریب میکنن که خودشون احساس امنیت و اعتماد ب نفس کنن، ک البته فقط واسه چند لحظه ست و در کل با دیدن هرآدمی زهرشونو میریزن که حال خودشونو خوب کنن،بهشون میگن انرژی خوار

دقیقا آدم های خودشیفته همچین شخصیتی دارن، بقیه رو تخریب میکنن که خودشون احساس امنیت و اعتماد ب نفس ک ...

اتفاقا من از حرفاش فهمیدم از این خانواده های ادایی ان

برا همین حس کردم خیلی لول پایینی دارن

دلتنگ آواز قو🦢
اتفاقا من از حرفاش فهمیدم از این خانواده های ادایی انبرا همین حس کردم خیلی لول پایینی دارن

اره دیگه آدم با اصالت هیچ وقت راجع به ظاهر کسی بی ادبی نمیکنه اونم جلوی روش،اینا از حسادتشونه،تو خودتو ناراحت نکن

فقط کافی بود می گفتی از اضافه وزن خوشم نمی یاد دوست دارم همیشه مثل الان خوش هیکل بمونم واسه همین مراقب تغذیه ام هستم اینطوری هم بی احترامی نبود هم جواب فضولیشو می دادی