2777
2789
عنوان

چرا دیگه هیچکس رمانتیک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 67 پست
اره عزیزم وضعیت اقتصادی هم خییییلی تاثیر گذاشته. اما خیلیا هم هستن که پولدارن و متوسط به بالا هستن. ...

ببین گلم ن میگم مخالفتم ن میتونم بگم موافقتم 

الان اوضاع اقتصادی جوریه ک ب قول شما پولدارا هم حریص تر شدن همه توو تلاش و رقابتن

اونی ک داره بیشتر حرص میخوره میگه بیشتر جمع کنم چون این ممکلت هیچیش حساب و کتاب نداره پس دیگه افکار رفت سمت خودخواهی حرص خوردن برای خودش و آینده اش 

رومانتیکش هم ک بهت بگم خب این حضرات و علمای ۴ زن و ۴۰ صیغه درسترسی آزاد گذاشتن برا اونی ک داره و میتونه مثلا تو فکر کن ی زن از نداری و فقر تن فروشی میکنه مردی ک پولداره میگه عا فلافل ک آماده اس بذار بخورم قرمه سبزی رو ک همیشه هست

یا کاری کردن مردم بهونه بیارن میگن گناه کدومه اونا ک خودشون دزدی میکنن عشق بازی من حرامه؟؟ اونم دیگه گند میزنه ب عشق

و ی سری فرهنگای غربی ک در شان جامعه ما نیس ی عده مد و باب کردن 

در کل دوگانگی غریبی مردمو فرا گرفته و ملت ناآگاه بازیچه شدن

همه مواردی که فرمودین جز مسائل هستن. حالا من اشاره به بی حجابی و بی تقوایی کردم که ریشه خیلی از مشکل ...

تا زمانی ک مردم دل خوش و ذهن آزادی نداشته باشن تقوا و نمیدونم چی چی کشکه 

انسانیت با دل مردگی ملت از بین رفت 

اجازه ۴ زن ۴۰ صیغه یکی از دلایل نابودی حس رومانتیک بودنه

مسیحی داریم ب زنش وفاداره اون از انسانیتشه یا دینش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین موضوع تاپیک من درمورد مردها بود ، ببین چجوری موضوع رو برگردوندی سمت خانوما. لطفا درمورد آقایون ...

از گوش سالم انتظار ناشنوایی خطاست. از بینی سالم انتظار استشمام نداشتن خطاست. در خلقت مرد با چشم و زن با لامسه تحریک میشن. اگر من بگم زن خوب زنی هست که ۱۰ دقیقه بخش های مختلف بدنش لمس بشه و تحریک نشه خودت نمیگیره؟؟؟؟

پس اینطوری نگو.

من نمیگم همه قائم شن و بیرون نیان اما خانومی که لباس تنگ میپوشه چقدر وقت برا آرایش میزاره با تیپ اتاق خواب زناشویی میزنه بیرون دیگه چیزی نیست که بشه به رو نیاورد. البته مرد حتی در شرایط سخت از از این هم باید تقوا پیشه کنه. بنده شخصا موارد اینچنینی جلوم بوده و نگاهم رو چرخوندم و ان شاءالله صواب رو هم نزد خدا دارم.

کلا همه باید رعایت کنیم.

در محیط آغشته به لنج و فساد ، سپس جلوه میکنه تا محبت و عشق پاک

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

از گوش سالم انتظار ناشنوایی خطاست. از بینی سالم انتظار استشمام نداشتن خطاست. در خلقت مرد با چشم و زن ...

میشه لطفاً بس کنین؟ این حرف ها جاش اینجا نیست. من پرسیدم مردها چرا دیگه رمانتیک نیستن؟ نگفتم که چرا مذهبی نیستن؟ یکم به خودت بیا مرد. فقط میخوای حرف خودتو بزنی، نگاه نمیکنی ببینی ربطی به موضوع داره یا نداره. اعتقاداتتو نگه دار برا خودت. آدما بنده ی تو نیستن که بهشون امر و نهی کنی که چی خوبه چی خوب نیست. آروم باش یکم

از گوش سالم انتظار ناشنوایی خطاست. از بینی سالم انتظار استشمام نداشتن خطاست. در خلقت مرد با چشم و زن ...

درضمن فکرنمیکنی همین مذهب زوری باعث شده مردم یه ذره اعتقادی هم که به خدا داشتن، از بین بره؟ عمیق فکرنمیکنی.

من ی پیرمرد رو میشناسم تا کمر خودشو توو وضو و نماز خفه میکنه ولی زن و دختر ک ببینه ‌‌‌‌‌.......

گفتم همه جوره داریم. منم زن بی حجاب شوهر دار سراغ دارم که ببخشید دردنبود شوهرش از پشت و جلو .....

نیاز نیست با یه مثال از اصل ماجرا دور شیم. کلی گفتم همه باید حتی در نوع پوشش و صحبت و نگاه رعایت کنیم تا کار بجای بدتر نکشه.

باید روح تقوا و نماز رو در نی نی سایت و هرکجا بیشتر تبلیغ کنیم و در برابر تاپیکهای مصادیق فساد موضع منفی بگیریم و از همینجا محیط رو پاک کنیم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

تا زمانی ک مردم دل خوش و ذهن آزادی نداشته باشن تقوا و نمیدونم چی چی کشکه انسانیت با دل مردگی ملت از ...

در جامعه ببین چند تا مرد ۲ زنه پیدا نمی‌کنید تو ۸۰میلیون آدم. ۴ تا پیشکش. 

میشه لطفاً بس کنین؟ این حرف ها جاش اینجا نیست. من پرسیدم مردها چرا دیگه رمانتیک نیستن؟ نگفتم که چرا ...

ادامه ندیم

دقیقا. به نظرت راه حل چیه؟

نظرهای مختلفی میشه داد و طیف گسترده ای از جامعه دچار این بحران شدن 

الان اگ بخوام از سمت اکثریت جامعه حرف بزنم میگم مشکل ما دلمردگی ملته مردی ک بار سنگین گرونی و بیکاری رو دوششه نمیتونه ب رومانتیک شدن فکر کنه چون اعصابی واسش نمیمونه

میگی پس پولدارا چی؟میگم اونام در رقابتن چون میگن مملکت حساب و کتاب نداره ب فکر اینن ورشکسته نشن یا مهاجرت کنن

از اونجایی ک تن فروشی زیاد شده بخاطر فقر و از طرفی هم صیغه آزاده از جهتی هم علما بهونه دادن دست مردم میگن کارای خودشون گناه نیس چرا من لذت نبرم و فقط محدودیت برا من باشه؟؟ همین محدودیت خیلیا رو عقده ای و تنوع طلب کرده

درضمن فکرنمیکنی همین مذهب زوری باعث شده مردم یه ذره اعتقادی هم که به خدا داشتن، از بین بره؟ عمیق فکر ...

کدوم زور. چشم باز کن بیرون ببین چه خبره. متروی تهران بیا .... 

درضمن فکرنمیکنی همین مذهب زوری باعث شده مردم یه ذره اعتقادی هم که به خدا داشتن، از بین بره؟ عمیق فکر ...

دیگه ادامه ندیم. بابت به حاشیه رفتن تاپیک و هرقدر تاثیر گزاری بنده در اون متاسفم و معذرت میخوام.