2777
2789
عنوان

این سرفه ها چرا قطع نمیشن خانوما😩دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نمیزاره بخوابم ۵دقیقه ای یه بار سرفه میکنم

پسر من اینجوری شد، دکتر گفت ویروس باعث حساسیت شده، بهش اسپری سالبوتامول و یه اسپری دیگه داد و گفت شیر و عسل هم بخوره، خدارو شکر سرفه هاش قطع شد.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

قرص مونته لوکاست یا قرص  نئو تادین  وقتی  دوران سرفه ها طولانی میشن خیلی خوبه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

شب موقع خواب ویکس بزن ب پات جوراب بپوش بخواب سرفه رو قطع می‌کنه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
جلوی سرفه تو بزور بگیر وقتی سرفه اومد بعد از چند ساعت که این کار رو کردی سرفت قطع میشه .این روش تضمی ...

وا مغز ادم میترکه ک😑😑😑

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

شربت برون کلدخیلی خوبه دخترم داشت اینقدرسرفه میکردوقت نفس کشیدن نداشت بچه م 😔این شربت روازداروخانه گرفت دوروز مصرف کردکلاخوب شد

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یکم فشار میاد آدم تحمل کنه

خطرناکه 🤦🏻‍♀️