2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست
😭اصن عشق کاری بم کرد الان اومدم به حال خودم نمیدونممم‌کجام چکار میکنم چه بلایی دارم سر زندگیم میارم ...

مثل منی فقط خود من که خودم انتخاب کردم و خانوادم مخالف بودن ولی من با این تفاوت که شوهرم خیلی بد هست

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیوونه ای؟؟طلاق بگیر هنوز تازه عقد کردی فرصت هست جداشو بابا همش ۱۶ سالته 😐😐😂بخدا بعداً آنقدر موقعیت پیش میاد جدا شودرست و ادامه بده دانشگاه برو یه دوسال دیگ حال کن برای خودت  این که تو تعریف کردی تا آخر عمرش همین طوری هست 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

من خیلی خوبه خیلی دوسم داره😭 ولی من قبلو میخام

نه من فقط از اولش عذابم داد ۵ سال عاشق هم بودیم از ۱۵ سالگی  بعدش شد یک ادم دیگه بعد ازدواج منم هرشب با گریه میخوابم دلم قبلنو میخواد ک اصلا کسیو دوست نداشتم و خوش بودم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
خونوادع ما با لباس سفید بری باید با کفن برگردی میفهمی

وااا چی میگی مگه عهد بوقه ازدواج که نکردی عقد کردی فقط جداشووو به حرف بقیه اهمیت نده اصلا از همون اول اشتباه کردی نباید قبول میکردی 

وااا چی میگی مگه عهد بوقه ازدواج که نکردی عقد کردی فقط جداشووو به حرف بقیه اهمیت نده اصلا از همون او ...

باور کن الان ‌اومدم به حال خودم😭😭😭😭به هیچی فکر نکردم ‌من الان اومدم به حال خودم و حالم به هم میخوره رابطه داشتع باشم کسی بم دست بزنه😭😭 نمیدونم چکار کنم نمیدونم چطور ۴ ماه دیگ عروسیمه 

باور کن الان ‌اومدم به حال خودم😭😭😭😭به هیچی فکر نکردم ‌من الان اومدم به حال خودم و حالم به هم میخ ...

ببین عزیزم تا قبل عروسی خب جداشو مگه نمی گی از رابطه بدت میاد طبیعی هست بابا خب سنی نداری ۱۶ سالته 😐 جدا شو چند سال دیگ قشنگ از مجردی لذت بردی ازدواج کن هنوز خیلی وقت داری قشنگ جلو خانواده‌ آت وایسا هر چی گفتن قبول نکن