2777
2789
منم دعا کن خواهش میکنم 🥺

چشم عزیزدلم

ان شاالله ک گرفتاریت هرچ سریع تر حل ش

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کمرت درد میکنه ؟ من میترسم ویروس جدید باشع

منم پاهام درد میکنه اگه حس کردید بدنتون درد میکنه یا حالت سرما خوردگی دارید سریع یه قرص زینک پنج میل و یه دونه قرص جوشان ویتامین سی هزار میل بخورید تا بیست و چهار ساعت اول باعی میشه براتون سبک بشه حالا ایشالله که چیزیتون نیست❤

الهی بگردم خوب میشه عزیز دلم برادرزاده منم مریض شده خوب میشن منم دعا میکنم حتما به حق این لحظه عزیز ...

مممنون عزیزم انشاالله برادرزاده شماهم زودی خوب بشن 🙏🌹

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
منم پاهام درد میکنه اگه حس کردید بدنتون درد میکنه یا حالت سرما خوردگی دارید سریع یه قرص زینک پنج میل ...

مرسی که گفتی عزیزم منم پا دردم دارم

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
خدا شفاش بده و دختر منو وهمه مریضا...واقعا چرا یهویی اینجوری شد یعنی بلا بود یعنی من گناه کردم خدا ج ...

نه دورت بگردم استرس نگیر خیلی از بچه ها گرفتن خوب شدن استرس نداشته باش عزیز دلم

منن میخایتم همینو بنویسم پسرم بد سرفه مبکنه شربت دادم بهش

الهی، من شربت بران کلدمیدم فعلا خوب تاثیر گذاشته 

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
دخترمن ازوقتی رفت پیش دبستانی همه جور ویروسی گرفت بخداخسته شدم انگار قراردادبستن همه ویروسها 😐😂

واقعا سخته خدا کمکمون کنه ...از ما یهویی شد میدونم بلایه ...نمیدونم چه غلطی ازم سر زده...

نمیدونم والافکر کنم چون تو سرکار زیاد پشت میز میشینم از اون باشهدعا کن خوب بشم دیگه امونمو بریده😢

الهی عزیزم واقعا سخته دکتر نرفتی؟

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
واقعا سخته خدا کمکمون کنه ...از ما یهویی شد میدونم بلایه ...نمیدونم چه غلطی ازم سر زده...

انشالله زودخوب میشه عزیزم 🙏🌹

فدات شم که اینقدر مهربونی🥺 ان شاالله توام به خواسته دلت برسی

عزیزی قربونت

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...