2777
2789
عنوان

بچه ها ی نذر دارم قبلا حاجت گرفتم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 260 پست
قربونت برم الهی حاجت روا بشی میشه اسمتو بدونم منم خوندم اسمتو بگم عزیزم

رکسانام گلم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمفداتشم عاقبتت بخیر باشه سلامت باشی از چشم بد ب دور باشین

سمانه میشه واسه باردار شدن منم بخونی خیلی دلشکسته ام🥺🙏💚.. منم برات صلوات فرستادم حاجت روا شی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

انشاالله حاجت روا بشین🙏

مراقبه ام داشتین؟

نمازاتونو میخوندین؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

زینب

شفای کامل و به زودی ام😭🙏🏻

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه پولدار و موفق و سالم و آبرو دار و خوش شانس و زیبا و خوش اقبال و آبرو دار و خوش اقبال و شاد و خوشبخت و عمر خیلی طولانی خدا به من و عزیزانم بده انشالله😔 تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم خلاص و در امان شیم از آدمای جادوگر و ظالم و بدجنس و خبیث و بد ذات و خدا نترس🥺🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

برای آرامش از دست رفتم

برای تیکه پارم

برای ذهن مشوشم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭 😭 🙏 🥺 🙏 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...