2777
2789
عنوان

بچه ها ی نذر دارم قبلا حاجت گرفتم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1719 بازدید | 260 پست
ب روی چشممعاقبت بخیر باشی

مرسی مهربون 

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

زهراخیلی محتاجم به دعا خیلی😔

انشالله ب حق ابروی خانوم فاطمه زهرا رفع مشکلات و سلامتی و روزی زیاد و از چشم بد ب دور باشین. ب روی چشم میخونم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معصومهبرای حل مشکلاتمالهی حاجت روابشی عزیزم

خدایا یکتای بی همتایی بخشنده مهربونی کمک کن  از چشم بد ب دور باشی رفع گرفتاری و سلامتی .. چشم میخونم برات

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

یادم رفت بگم اسم خودم زهرا اسم مادرم رویا دستت دردنکنه ایشالله خودت هم به حاجت دلت برسی کاشکی درخواس ...

چشم خواهر نه شیرینی نمیخام برا برادرم دعا کن گزینش افسری قبول بشه

انشالله خودتم مشکلاتت رفع بشه ب خواسته هات برسی برات میخونم حتما الان درخاستتم قبول میکنم

چشم خواهر نه شیرینی نمیخام برا برادرم دعا کن گزینش افسری قبول بشهانشالله خودتم مشکلاتت رفع بشه ب خوا ...

من خودم دلم میخواد حاجت بگیرم شیرینی بدم 

انشالله به حق همین اذان خواسته برادرت حل بشه و مشکلات خودت هم حل بشه 

حتما اسم مارو بیاری تو بدترین نقطه زندگیم هستم ممنون ازت 

انشالله خدا شفاش بده لباس عافیت بپوشه از چشم بد ب دور باشه خدا عمر با عزت بهش بده .. چشم ب روی چشم

دورت بگردم اللهی اجی

غم نبینی

حاجت روا بشی انشالله

اللهی به همین زودی معجزه خدا رو تو زندگیت ببینی🪽🤍🪽

من خودم دلم میخواد حاجت بگیرم شیرینی بدم انشالله به حق همین اذان خواسته برادرت حل بشه و مشکلات خودت ...

ب روی چشمم خیالت راحت 

دورت بگردم اللهی اجیغم نبینیحاجت روا بشی انشاللهاللهی به همین زودی معجزه خدا رو تو زندگیت ببینی🪽🤍� ...

فداتشم