2777
2789
عنوان

شوهرم استوری عاشقانه گذاشته ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 63 پست
خدا نکنه آره واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

منم امشب یه چیزی شد به شوهرم شک کردم..... نمیدونم چیز خاصی ندیدما ولی این حس ندونستن دیوونم میکنه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خب چرا با همون دختر ازدواج نکردن

دختره محلش نزاشت از این دخترای زیادی مغرور بود 

شوهرم خسته شد اومد با من و بعدش ازدواج کردیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم امشب یه چیزی شد به شوهرم شک کردم..... نمیدونم چیز خاصی ندیدما ولی این حس ندونستن دیوونم میکنه

دقیقا کاش آدم میفهمید 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بزن بلاک کن دختره رو

فایده نداره 

من باشم دلم طاقت نمیاره ازش میپرسم ..و ازش میخام پیج فیک دختره رو ریمو فالو کنه 

یا اصا خدت یواشکی بنداز بیرون شوهرت فک میکنه خودش انفالو کرده

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

حرف نمیزنن ولی انگار یه رابطه موازی دارن یکی از دوستای دختره دوست ما هستش یعنی دوسته دوستم ، می‌گفت ...

ودف شوهرتون؟؟؟!!!

هم میاد میگه دختره ازم پرسید چ رنگی و قلب سفید و..

سری دیگه خوابشو می‌بینم و...

به نظر میرسه اینا هنوز همو دوس دارن

آره انگار 

بله مال اون گذاشته 

شما اگ زندگیتو میخوای باید سفت بچسبی 

اولن بدون اینکه شوهرت بفهمه 

طرفو بلاک کن 

بگرد ببین شماره ای ازش داره 

نگه دار برا خودت

و از گوشی شوهرت پاک کن 

توهم با یه پیج فیک دختره رو چک کن شوهرتم چک کن 

چون ممکنه هایدت کنه نتونی ببینی 

بعدشم برنامه find my رو تو گوشی هاتون نصب کن 

لوکیشن شوهرتو برا خودت بفرست و 

چکش کن ببین کجا ها میره 

و در نهایت اگ بیخ پیدا کرد 

پدر اون زنیکه هر زه رو در بیار 

شوهرتو تهدید کن ک ابرو شو میبری 

و مال برای خودت جمع کن 

یه کار دیگ هم میتونی کنی 

یه خط بگیر بهش از طرف شوهرت پیام بده ببین مژه دهنش چیه 

اگ پا داد جرش بده 

دختره محلش نزاشت از این دخترای زیادی مغرور بود شوهرم خسته شد اومد با من و بعدش ازدواج کردیم

پس هنوز ذهن درگیراونه

مردا وقتی نه بشنون بدتر لج میکنن انگار 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

ایخدا .....کاش آدمایی که قرار نیست سهم هم بشن هیچوقت سر راه همدیگه قرار نگیرن .

همه مون یه گوشه از قلبمون درد میکنه واسه کسی که نه میتونیم کنارش باشیم نه میتونیم فراموشش کنیم 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
من باشم دلم طاقت نمیاره ازش میپرسم ..و ازش میخام پیج فیک دختره رو ریمو فالو کنه یا اصا خدت یواشکی بن ...

یعنی چون فالو کرده شوهرم هوایی شده ؟

سر یدونه فالو انقد روحیه گرفته خیالاتی شده 

ودف شوهرتون؟؟؟!!!هم میاد میگه دختره ازم پرسید چ رنگی و قلب سفید و..سری دیگه خوابشو می‌بینم و...

همه چیزو میگه بهم