2777
2789
عنوان

شوهرم استوری عاشقانه گذاشته ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 63 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله مال اون گذاشته شما اگ زندگیتو میخوای باید سفت بچسبی اولن بدون اینکه شوهرت بفهمه طرفو بلاک کن بگر ...

خیلی جاها هک کردم برنامه هاش رو 

با هم چی ارتباطی ندارن بعد مدت ها دختره فالو کرده 

حالا از سر فضولی یا چی 

ولی پیام نداده به شوهرم 

شوهر منم پیام نداده 

ولی سر یه دونه فالو شوهرم خیالاتی شده کلا 

نمیگه دختره از سر فضولی فالو کرده فکر می‌کنه 

عاشقشه لابد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یعنی چون فالو کرده شوهرم هوایی شده ؟سر یدونه فالو انقد روحیه گرفته خیالاتی شده

نمیدونم ولی دلیل نداره اکس تو پیج آدم باشه 

ک چی بشه ؟میخاره خب طرف وگرنه دلیلی نداره بیاد تو پیج شوهرت 

با شوهرتم حرف بزن بگو پسر 18 ساله نیستی این مسخره بازیا چیه اونو میخای برو بگیرش 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

پس هنوز ذهن درگیراونهمردا وقتی نه بشنون بدتر لج میکنن انگار

آره دیگه دختره هم از سر فضولی اومده 

اگه دوستش داشت خستش نمی‌کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ایخدا .....کاش آدمایی که قرار نیست سهم هم بشن هیچوقت سر راه همدیگه قرار نگیرن .همه مون یه گوشه از قل ...

دقیقااا هیچکس از داشته خودش راضی نیست 

بله مال اون گذاشته شما اگ زندگیتو میخوای باید سفت بچسبی اولن بدون اینکه شوهرت بفهمه طرفو بلاک کن بگر ...

ببخشید ولی چرا باید این کارو کنه؟خب اگه دوسش نداره نباید مثل کنه بشه براش خیلی توافقی میتونن از هم جدا شن دیگه این کولی بازیا چیه

فازش چیه ؟اگه دلتنگ هست چرا نمیره سمتش ؟

وااااای نه دختر چی میگی خواهرم چرا بره؟

شاید منظور اون نیس ایشالا 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

ممکنه بین تعهد به شما و گذشته معلق باشه

چیکار کنم من 

خیلی جاها هک کردم برنامه هاش رو با هم چی ارتباطی ندارن بعد مدت ها دختره فالو کرده حالا از سر فضولی ی ...

شوهرت درست فکر میکنه 

اون زن اگ هنوز حسی نداشت 

شوهرت ک متاهل هست رو فالو نمیکرد 

و متاسفانه شوهرت هم هنوز تو فکرشم وگرنه فالو نمیکرد 

لطفا یه واکنششی نشون بده 

حداقل طرفو بلاک کن از همه بدون اینکه شوهرت بفهمه 

و با پیج فیک چکشون کن 

تا بعدا ببینی چی پیش میاد 

من غریبه اما فکر کردن به خیانت کردن یکی دیگه آدمو عصبی میکنه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

چه دختر مغروری ک الان شوهرتو فالو کرده

همینو بگو 

انقد که شوهرم خوشحال شده کلا خیالاتی شده 

با یدونه فالو !!

تو قبلا میدونستی عاشق یکی دیگست؟

نه والا چک کردم فهمیدم بعد عقد 

ی جورایی نزار ادامه دار باشه ممکن خدای نکرده کم کم پیامی چیزی بدن .بنظرم سعی کن شوهرتو سرگرم کنی و اینا تا ی مدت از فازش در بیاد 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
نمیدونم ولی دلیل نداره اکس تو پیج آدم باشه ک چی بشه ؟میخاره خب طرف وگرنه دلیلی نداره بیاد تو پیج شوه ...

هنوز به روش نزدم