2777
2789
عنوان

اخلاق این مرد مناسبه یا ن

95 بازدید | 15 پست

زیاد اهل دعوا نیس ولی اگ دعوامون شه یروز کامل طولش میده 

دعواهاشم یجوریه تو خودش میریزه همچیو هرحرفی چیزی داره ب من نمیگه و همین کارش رو مخمه چون وقتایی ک عصبیه کلا ی برداشت اشتباه از حرفام میکنه دیگه همون تفکر غلط تو ذهنشه بیشتر عصبیش میکنه 

بعد یروز یا چندساعت خودش پشیمون میشه میاد معذرت خواهی میکنه 

واقعا بده این اخلاقش یا من حساس شدم؟

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید حتما صحبت کنه و موضوع حل بشه چون اگه حل نشده تو ذهنش باقی بمونه کم کم جمع میشه و یه دفعه فوران ...

بعدا ب زور من حرف از دهنش میکشم بیرون

نه عزیزم میگید عصبی هست ممکنه بعد ازدواج تازه با اخلاقای سمیش آشنا بشی

همیشه اینجوری نیس اخه

1 ساله نامزدیم ینی هنوزم اخلاقاشو رو نکرده؟

ببخشید من همش مزاحم شما میشمراهی هست ک اخلاقاشو بفهمم؟الان بخوام بهم بزنم نامزدیمو عاقلانس؟

عزیزی اختیار داری

ببینید بهتره حتما قبل ازدواج برید چند جلسه مشاور رفتار های دو طرف رو بسنجه و بهتون نظر قطعی بده

ازدواج واقعا عین هندونه سربستت تا نری داخلش متوجه نمیشی چخبره

من اصلا هیچوقت به کسی جدایی پیشنهاد نمیکنم مگه اینکه مشکل حاد باشه

شماهم عجولانه تصمیم نگیر ولی خواهرانه بهت میگم هیچکس مثل تراپیست و مشاور نمیتونه کمکت کنه🎀🩷

متاهل🧸

عزیزی اختیار داریببینید بهتره حتما قبل ازدواج برید چند جلسه مشاور رفتار های دو طرف رو بسنجه و بهتون ...

ممنونم عزیزدلم لطف کردین

شاید پارانوییدهیکی از کراشام همش میگفت نکنه تو پسری یا از حرفام برداشتهایی میکرد منم اهل شوخیم دیگه ...

ن بابا پارانویید چیه شک نمیکنه اشتباه برداشت میکنه