2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم خشن باش😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 55 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا میدونم چی میگه خوب مگه همین کارو نباید میکرد شما بگو خشن باشه باید چیکار کنه لگد بزنه؟

میگم ذهنت پاکه بگو پاکه دیگه(

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

منظورم توتخت خواب بود🤣😂

خوب همون تو تخت خواب منظورمه دیگه اتفاقا خوب حرکت زده دوتا زده تو گوشت بخوابی دیگه

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

ولی اسی این نشون میده شوهرت فیلم اون مدلی ندیده و این یک اپشنه قدرشو بدون   

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ولی اسی این نشون میده شوهرت فیلم اون مدلی ندیده و این یک اپشنه قدرشو بدون

منظور اسی خشونت جنسی بوده یعنی دستی نه؟اهان الان گرفتم 

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

شوهرت میره بهشت من مطمئنم😑😕😅😅😅

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

خوب همون تو تخت خواب منظورمه دیگه اتفاقا خوب حرکت زده دوتا زده تو گوشت بخوابی دیگه

برو سر درسو مشقت بچه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یکی از دوستای منم همچین کاری کرده بود 

شوهرشو مجبور کرده بود بهش فوش بده و چک بزنه

تا یک هفته قهر بود 😂

می‌گفت افسردگی گرفتم حس میکنم بهش تجاوز شده و ...😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

جون 😂😂😂

عجب شوهر پاکی😂😂😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕